Oglum pil yuttu ne yapmam gerek?

once

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2010
444
4
kizlar dunden beri bi hal oldum ya. dun aksam saatlerde oglum pil yuttu. kol saatinin pili olurya yuvarlak iste ondan. 10 kurus buyuklugunde. ve o pil 7-8 senedir var. nasil atmadik anlamis degilim. gece hastaneye gittik rontgen cektirdik. doktorlar kalin bagirsaga indigini ve dogal yolla cikacagini soylediler. 2 gun icinde cikmazsa tekrar gelin dediler. sabah ve aksam tuvaletini yapti ama pil cikmadi((( napacam ben arkadaslar? boyle bisey basiniza geldi mi? o pilin ogluma zarar vermesinden cok korkuyorum((( nolur biseyler yazin...nie hala cikmadi??

kizlar dunden beri bi hal oldum ya. dun aksam saatlerde oglum pil yuttu. kol saatinin pili olurya yuvarlak iste ondan. 10 kurus buyuklugunde. ve o pil 7-8 senedir var. nasil atmadik anlamis degilim. gece hastaneye gittik rontgen cektirdik. doktorlar kalin bagirsaga indigini ve dogal yolla cikacagini soylediler. 2 gun icinde cikmazsa tekrar gelin dediler. sabah ve aksam tuvaletini yapti ama pil cikmadi((( napacam ben arkadaslar? boyle bisey basiniza geldi mi? o pilin ogluma zarar vermesinden cok korkuyorum((( nolur biseyler yazin...nie hala cikmadi??
gecmiş olsun bende saglıkcıyım oğluna barsaklarını calıstırck seyler yedir.korkma midede kalması daha tehlikeli

Biraz daha sabret bilgim yok ama yazmadan gecemedim
kisa zamanda cözüme ulasir umarim gecmis olsun canim

cok tesekkur ederim(( moralim cok bozuk

gecmiş olsun bende saglıkcıyım oğluna barsaklarını calıstırck seyler yedir.korkma midede kalması daha tehlikeli

bagirsaklara inmis pil.kuru kayisi falan yediriyorum.o pil kullanilmis ve 7-8 senedir var. zehirler mi oglumu? Allah korusun((

bagirsaklara inmis pil.kuru kayisi falan yediriyorum.o pil kullanilmis ve 7-8 senedir var. zehirler mi oglumu? Allah korusun((
pilin kimyasalyapısı tehlıkelı yanı yenıde eskıde olsa kullanılmasada farketmez.tabııkı vucutta uzun sure kalmasınaızın verılmez.dediğim gibi mide asitiyle etkılesırse daha tehlıkelı ama sızde oyle degıl kayısı ve posalı yıyeceklere devam.2 gune cıkmazsa zaten lavmanyada laksatif bişey verırler.korkacak bısey yok:94:

tesekkur ederim, icim biraz rahatladi:KK5:

Kaç yaşında çocuğunuz bilmiyorum ama ; Bol haşlanmış patates ve yoğurt yedirin mutlaka. Ne kadar çok yedirirseniz o kadar iyi.. Ben iğde yuttugumda bunu tavsiye etmişti doktor ve işe yaramıştı. :)

Acil şifalar diliyorum.

Son düzenleme:
Kaç yaşında çocuğunuz bilmiyorum ama ; Bol haşlanmış patates yedirin mutlaka. Ne kadar çok yedirirseniz o kadar iyi.. Ben iğde yuttugumda bunu tavsiye etmişti doktor ve işe yaramıştı. :)

Acil şifalar diliyorum.
oglum 2.5yasinda. tavsiyeniz icin tesekkur ederim. ins yarin yedirecam.

herkese tesekkur ederim)))) pil ciktiii)))) cok sukur

benim izimda pil yalamaisti hemen kaldiridm tum pilleri ulasabilcegi yerlerden

Haşlanmış patates ve muz ile kökten ömzüm sağlarsın. Her dışkısını kontrol et.
Benim oğlum para yutmuştu. Doktor işte bekleyelim vs. diye 40 kez röntgen çektiç En son istemeden de koca karı ilacı olarak gördüğüm muz ve patatesi denedim. Akşam yedi sabah dışkısında para çıktı. Hala daha cüzdanımda saklarım parayı:KK9:

Merhaba kaç gün sonra çıktı ekstra bişeyler yaptınız mı? Benimde kızım dün yuttu bekliyoruz ama hala çıkmadı

X