• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlum ne zaman yuruyecek

vallahi yanlış hatırlamıyorsam bizim oğlan 5 aylıktan sonra yürümeye başladı
onun dışında bütün gelişimi güzeldi şakır şakır konuşuyordu
kayınvalidem başta olmak üzere o kadar psikolojik baskı yapan olduki niye yürümüyo diye
çok iyi bir uzmana götürdük bişey varmı diye oda güldü en başta benim kızım 18 aylıkken yürüdü
gereksiz telaşa kapılmayın dedi yineden kontrol etti röntgenler felan çekildi bir sıkıntı olmadı
geç yürümesi sorun değil aslında am yinede istersen bir uzmana götür rahat edersin

İlk oğlum tam 13 aylikken yürüdü Buda 5 gün sonra 13 aylık olacak koltukları tutunup kalkıyor birşeyleri tutunup yürüyor ama tek basına ayakta birkaç saniye bile dik duramıyor birazda kiloluda

bizim dr mizin dedigi 18 aya kadar cocuklarin yürümemesi normal telaslanicak bisey yok ,etraftakiler zirt pirt sorunca insanin sinirleri bozuluyor ama sizide anliyorum benim oglumda 15 aylik yürüdü gayette saglikli cok sükür:34:

Aslında oğlumda bir problem olduğunu düşünmüyorum herseyi güzel yakında yürür dedi ben heyecan yapıyorum ilk oğlumda bukadar sabirsizlanmamistim acemilik olsa gerek ilk oğlum 13+4 gunlukken yürümüştü Buda şimdi 12+27 oldu heyecanla bekliyorum nakalim

vallahi yanlış hatırlamıyorsam bizim oğlan 5 aylıktan sonra yürümeye başladı
onun dışında bütün gelişimi güzeldi şakır şakır konuşuyordu
kayınvalidem başta olmak üzere o kadar psikolojik baskı yapan olduki niye yürümüyo diye
çok iyi bir uzmana götürdük bişey varmı diye oda güldü en başta benim kızım 18 aylıkken yürüdü
gereksiz telaşa kapılmayın dedi yineden kontrol etti röntgenler felan çekildi bir sıkıntı olmadı
geç yürümesi sorun değil aslında am yinede istersen bir uzmana götür rahat edersin

ay kızlar ben yanlış yazmışım 15 aylıkken yürüdü oğlum, klavyede sorun olmuş 1 çıkmamış

Aslında oğlumda bir problem olduğunu düşünmüyorum herseyi güzel yakında yürür dedi ben heyecan yapıyorum ilk oğlumda bukadar sabirsizlanmamistim acemilik olsa gerek ilk oğlum 13+4 gunlukken yürümüştü Buda şimdi 12+27 oldu heyecanla bekliyorum nakalim

:nazar: Yazınızı okuyunca hayran kaldım, ay ve gün olarak not almışsınız :46: Üstelik ilk kızım da prematüre, o kadar üzerine titredim iyi olsun diye ama hiç tarih not etmek aklıma gelmedi :43:

Benim oğlumda ilk dis çıkarması ilk emeklemesi ilk yürümesi hepsi aklımda ikinci oğlumda öyle tarih konusunda hafızam çok kuvvetlidir helede bu önemsediğim tarihse asla unutmam yıllar geçse bile

Bende hiç not almadım ama aklımda kaldı inanirmisin ilk oğlum 5 yasında suan ilk yürüdüğü gunün saatini bile hatırlıyorum

Back