Oglum, migren ve antidepresan

scholarppty

LeaveToComplaintAndGoAway
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2012
879
72
Merhabalar, oglum 9 yasinda uzun suredir bas agrisi sikayetimiz var baslarda dikkat cekmek adina yaptigini zannederek pek onemsemedik. Ne zaman olay gece uykudan uyanacak kadar siddetlendi o zaman bizim dr seruvenimiz basladi. Dogdugu gunden beri devam ettigimiz cok guvendigimiz cocuk doktorumuz bende oldugundan dolayi migren olabilecegini agri kesicilerle idare edebilecegimizi soyledi. Oglum rahatlayamadi malesef agrilari oldugunda 2 saate bir agri kesici vermek istemedigimiz icin bir noroloji uzmanina gosterdik. MR sonucunda beyin ve sinirlerde sorun olmadigi anlasildi, migren teshisimiz yenilendi, prozac isimli bir antidepresana basladik, agir hamur isi, tel ve tablet vs gibi seyler 15 dk sinirlandi, bol sebze ve meyve onerildi. Kafama takilan prozac surup!!! Dozajimiz dusuk ama yinede bir antidepresan... Ister rahatlama amacli oldugunu ister bilgilenmek amacli oldugunu dusunun, kullananlar ve yorumlarina ihtiyacim var.

Migren için kullanılması enteresan lütfen çocuğunuzu bu ilaçtan uzak tutun yakında yetmeyecek ve daha fazlasını isteyecek. Ben bu şekilde 60 mg yanı 3 tablete kadar çıktım ve en son psikolojim tamamen ona bağlı olduğumu hissettim çok sahte gelmeye başladı yaşamak falan yazık olmasın daha çok küçükmüş migren botoksunu araştırıyorum şu sıra bakalım ne olucak

Merhabalar, oglum 9 yasinda uzun suredir bas agrisi sikayetimiz var baslarda dikkat cekmek adina yaptigini zannederek pek onemsemedik. Ne zaman olay gece uykudan uyanacak kadar siddetlendi o zaman bizim dr seruvenimiz basladi. Dogdugu gunden beri devam ettigimiz cok guvendigimiz cocuk doktorumuz bende oldugundan dolayi migren olabilecegini agri kesicilerle idare edebilecegimizi soyledi. Oglum rahatlayamadi malesef agrilari oldugunda 2 saate bir agri kesici vermek istemedigimiz icin bir noroloji uzmanina gosterdik. MR sonucunda beyin ve sinirlerde sorun olmadigi anlasildi, migren teshisimiz yenilendi, prozac isimli bir antidepresana basladik, agir hamur isi, tel ve tablet vs gibi seyler 15 dk sinirlandi, bol sebze ve meyve onerildi. Kafama takilan prozac surup!!! Dozajimiz dusuk ama yinede bir antidepresan... Ister rahatlama amacli oldugunu ister bilgilenmek amacli oldugunu dusunun, kullananlar ve yorumlarina ihtiyacim var.
Benimde migrenim var ve nedense ilk kullanılan ilaç antidepresan. Bana da farklı bir ilaç başlamışlardı 10 gün kullandım ve sonra kullanmak istemedim. Bu sefer antiepileptik ilaçlara döndük 5,5 ay kullandım inanılmaz kilo aldım ama faydasınız gördüm. Sonra kullanmak istemedim zaten sadece 6 ay kullanabilecektim sonra ara verecektik. Geçenlerde farklı bir doktora gittim. Kullandıklarımı yaptıklarımı söyledim. Testler tekrarlandı ve migren kesinleşince tekrar magnezyum başlamak istedi doktorum. İyiki de başlamış. Allah razı olsun şok oldum resmen. Haftada 4 gün çektiğim ataklar 15 günde 2 ye falan düştü. Haftada sadece 3 gün içtiğim halde. Doktor ataklar sıklaşırsa ataklar geçene kadar her gün kullan deri. Ben çok faydasını gördüm. Şu an kullanmıyorum bebek bekliyorum zaten ama ataklarım bir hayli azalmış durumda. Konu eski ama görünce yazmadan edemedim. Ya doktor değiştirmeyi yada doktorunuza magnezyum sormayı bir düşünün bence. İyiki bu doktora gitmişim benim şansım oldu

Yaşı daha çok küçük. Akapunktur, hacamat gibi alternatif tıbba yönelin. "Asla" o ilaçları vermeyin küçücük çocuğa.
Bol su ve karanlık odada uyumasına da dikkat edin. Çok geçmiş olsun.

X