Oglum memeyi reddediyor sinirlerim altust

defesen

Herseyi cok dert ediyor..
Kayıtlı Üye
1 Mart 2010
372
0
96
A.B.D.
Oglum neredeyse 4 aylik olacak 3 aylik oldugundan beri memeyi reddediyor. Vermeye calisinca cok agliyor cok sabir gosteriyorum tekrar tekrar deniyorum bebisi sakinlestiriyorum yine deniyorum ama yok(((
Anne sutunu alsin diye sagiyorum gunde 3-4 defa. cok yorucu ve mesakkatli sagmak. ama bundan daha kotusu sutum azaliyor(((( eskiden bir seferde goguslerimden birinden cikan sut ile bebis doyardi simdi ikisini birden saginca bir seferlik bile cikmiyor((( Sagmadan sabirla vermeye calistigim zamanlarda da kilo kaybi oldu 200 gram kadar zaten kilosu sinirlarda bir bebek ben de artik mama ile destekliyorum istemesem de.

Tecrubeli anneler ne yapailirim bebegim tekrar memeyi nasil kabul eder? yardimlariniza cok ihtiyacim var...

Ben daha acemiyim bende sorunlar yaşıyorum,yorum yapmak bana düşmez ama biberonla filan bişe veriyosunda ona mı alıştı acaba,ondan daha hızlı geliyor..
bende doymuyor diye biberonla devam sütü vermeye çalışırdım annem kızardı alışacak seni bırakacak diye..Allahtan biberonu almadı üstelemedim bende uğraşmadım pek..şimdi annem gitti ama hala telefonda sorar ek bişey verme sütün var diye..

bebeklerin böyle bi geçiş dönemi oluyo saabr etmek lazım
bizimkide 3 bucuk aylık uyanıkken yada cok uykusu varken benı deli ediyo
memeyi bi cekiyo bırakıyo bı cekiyo bırakıyo biraz üsteleyınce basıyo cıglıgı
bende bıraz agayımda sallıyorum dalıyo yanıma alıyorum emziriyorum
simdi bayram diye arada sagıp verıyorum ugrasamıyorum baska yerlerde
uyuyunca güzel emıyo ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…