• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları oğlum koşunca öksürüyor..

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

dearson

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2011
169
1
46
Tekirdağ
merhaba arkadaşlar.konuyu doğru yeremi açtım tam bilemiyorum.ama benim oğlum 20 aylık sarışın ve mavi gözlü çok hareketli bir dakika yerinde durmuyor..normal yürüdüğü pek görülmez sürekli koşma telaşında havalar düzeliyo dışarı çıkarıyorum arada ama sürekli koşuyo ve koştuğu zamanda öksürmeye başlıyo.öyle sürekli bir öksürük değil ama endişeleniyorum.bir hafta önce kendim için sağlık ocağına gitmiştim doktora bunu sordum doktorda daha çok küçük ama sarışın ve renkli gözlü olan çocukalrda alerji olabiliyor çoğunlukta dedi endişe etmene gerek yok ama ilerde devam ederse çocuk doktoruna danışırsın dedi..sizin çocuklarınızdada böyle bir problem varmı yoksa benmi abartıyorum..aslında küçük evet ve herşeyi yeni keşfediyo henüz bu yüzden hep bir acele ile yaramazlık peşinde sürekli koşuncada yoruluyo haliyle..sizinde böyle bir probleminiz varsa paylaşırmısınız lütfen..şimdiden tşk ederimm hepinize..

küçük çocukların koşunca öksürmeleri oluyor nefeslerini toparlıyamıyorlar ama tabi yinede bir uzmanına danışmak lazım... ve evet açık renk tenliler ve renkli gözlülerin geneli alerjik bünyeli. doktor alerjisi varsa antihistaminik verir rahat edersiniz şimdi tam alerji mevsimi. çok geçmiş olsun

Son düzenleme:
küçük çocukların koşunca öksürmeleri oluyor nefeslerini toparlıyamıyorlar ama tabi yinede bir uzmanına danışmak lazım... ve evet açık renk tenliler ve renkli gözlülerin geneli alerjik bünyeli. doktor alerjisi varsa antihistaminik verir rahat edersiniz şimdi tam alerji mevsimi. çok geçmiş olsun

devam ederse bu durum bende götürücem artık inşallah düzelir..tşk ederimm.

Back