Çocuk Hastalıkları Oğlum konuşmuyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

simsimg

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2021
8
3
6
38
Merhaba arkadaşlar benım oğlum 3 yaşında ve konuşmuyor isteklerını işaret dılıyle anlatıyor. Bunun ıcın erenköy ruh ve sağlık hastanesıne gıttık ve konuşma terapısı alması ıcın heyete gırdık ama heyette beklemedığımız bır sonuç cıktı (Dil ve konuşma terapısının yanında bilişsel işlevlerin desteklenmesi için rehabılıtasyon/erken destek gereksınımı) cıktı başına böyle bırşey gelen varmı yada şahıt olan lutfen bana yardımcı olun

Eklentiler

• 460F7B26-5CDA-45B0-89E2-58A7FFE8E3C5.jpeg
    460F7B26-5CDA-45B0-89E2-58A7FFE8E3C5.jpeg
    130,6 KB · Görüntüleme: 64
Merhabalar benim kızımda çok geç konuştu ilk bebekken anne baba mama gibi kelimeleri varken sonra hepsini bıraktı hatta işaret parmağını falan da kullanmiyordu. Bnm kizimdaki etken ekran etkisiydi telefon tablet televizyon çok izliyordu bn ağlamıyor mutlu diye sevinirken büyük hata yapmışım. İki yaşında farkettim bu durumu. Sonra toparladık düzelttik şükür. Stres yapamyin bnm gibi şok etksii oluyor bn ne yapacağim diye paniklemeyin neler yapabilirim bu süreç için diye düşünün emin olun çok kısa süre içerisinde farkı goreceksiniz.

Merhabalar benim kızımda çok geç konuştu ilk bebekken anne baba mama gibi kelimeleri varken sonra hepsini bıraktı hatta işaret parmağını falan da kullanmiyordu. Bnm kizimdaki etken ekran etkisiydi telefon tablet televizyon çok izliyordu bn ağlamıyor mutlu diye sevinirken büyük hata yapmışım. İki yaşında farkettim bu durumu. Sonra toparladık düzelttik şükür. Stres yapamyin bnm gibi şok etksii oluyor bn ne yapacağim diye paniklemeyin neler yapabilirim bu süreç için diye düşünün emin olun çok kısa süre içerisinde farkı goreceksiniz.
Inşallah teşekkür ederim

Canım bilişsel işlevlerin içinde çevreni tanıtma, kendini tanıtma da var bundan dolayı onu da eklemiş olabilirler diye geldi ilk aklıma.
Oraya sorarsan nedenini daha iyi açıklarlar.

Back