- 3 Haziran 2016
- 44
- 22
- 38
- 40
- Konu Sahibi deryaegeberk
-
Canim benim kaynimin oğlu 6 yasinda hâlâ konustugu net anlasilmiyor. Annesi anliyor da biz biraz zor anliyrz.bi akrabamn ogluda 3 yasindan sonra tek tük konusmaya basladi sıkma canini zOğlu geç konuşan varmı tek tek konusmaya başlayınca cümle ne zaman kurar birden konuşan varmı
Zaten doktora götürdüm en son piskolag bekliceksin dedi krese ver dedi 4 yaşında tek tek soyletiyorum söylüyor birde kendince bir dil geliştirdi öyle konuşuyor birde kendi kendine hep ogi ogi diline dolamis tuvaleti gelince sisim sisim der suya çu diyor ama cümle yokÜzülmeyin benim oğlumda 3 yaşında konuştu.o ana kadar sadece baba diyebiliyordu.göz teması varsa,verilen komutları anlayıp yerine getirebiliyorsa sorun yok demişti doktorumuz.11 yaşında çok zeki,derslerinde oldukça başarılı ve ne yazık ki hiç susmayan bi çocuk şimdi
Baba arada anne tuvalet gelince sisim suya çu ben kitap tan bak kel olglan bak ağaç bak gemi her söylediğini tekrar ediyor ama cümle kurmayoOglun kaç yaşında? Hiç mi bir şey söylemiyor?
tv telefon tablete bakıyormu bu çok önemliBaba arada anne tuvalet gelince sisim suya çu ben kitap tan bak kel olglan bak ağaç bak gemi her söylediğini tekrar ediyor ama cümle kurmayo
Telefonu ben den güzel kullaniyor hepsini kestik ara da 10 dakka telefonu veriyorum oda pazil oyunu oynuyor bütün küçük parça larin doğru yerine koyuyor doktor en fazla yarım saat deditv telefon tablete bakıyormu bu çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?