- Konu Sahibi cococookie
Merhaba Oğlum Aras 34 aylık. Aras tan 3 ay küçük Ali diye bir arkadaşı var. Aras'ı nezaman Ali'yle bir araya getirsem. Mekan farketmeksizin Ali oğlumu hırpalıyor. Bağırıyor. Hatta bir keresinde iki dakka arkamızı dönmüştük ki Ali oğlumun kafasına mandalinayı bulamış. Yakası paçası kaymıştı oğlumun. Önceleri zamanla birbirleriyle anlaşmayı öğrenirler diye düşündüm ve Ali'nin saldırganlık boyutu artmadan da müdahele etmedim. Aliy'le bu konuyu iki defa konuştum. Aras'a neden vurduğunu sordum. Aras'ın onu çok sevdiğini ama Aras'a vurursa Aras'ın çok üzüldüğünü ve gece kötü rüyalar gördüğünü söyledim. Ama Ali'nin bir kulağından girdi öteki kulağından çıktı. Okadar üzülüyorum ki bu duruma. Maalesef oğlumunu görüştürebileceğim başka arkadaşı yok. Ali'nin 5 ay önce bir kardeşi oldu. Muhtamelen yeterince ilgi görmüyor ve bundan dolayı agresif bir çocuk. Aras çok hareketli neşeli bir çocuk. Daha konuşmaya başlamamasına rağmen parktaki kendisi gibi agresif olmayan çocuklarla yaş farkına bakmadan çok güzel iletişime geçiyor. Ama Ali gibi agresif çocuklara karşı da kendini savunmuyor. Oğluma vurduklarında gözlerini kısıp utanıyor ve pasif kalıyor. Ama evde gayet hareketli ve özgüvenli bir çocuk. Bu durum beni öyle üzüyor ki lütfen bana bir yol gösterin