Oglum kanepeden düştü

Pembe minikler

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2024
178
28
13
26
Kızlar oğlum kanepeden düştü dudağı şişti kanıyor ne yapmam lazım bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi buz koydurmuyor

Eklentiler

• IMG-20240421-WA0001.jpeg
    56,2 KB · Görüntüleme: 170
Evet kontrol ettim sadece dudak kısmı şiş dişleri kesmiş
ciddi bir sey olacağını sanmıyorum ama ek gıdaya gectiyse enfeksiyon yapabilir belki açık yara olduysa. bence bir doktora gösterin ama ciddi bir sey olacağını sanmam. yeğenim 1.5 yasindayken düsürmüştüm (yanlışlıkla) onun da dudağı masaya vurmuştu ve içi kesilmişti ama bir sorun olmadı. sislik de 2-3 güne inmişti

2 yaşında ek gıdaya çoktan geçtim ama çoğunluk emiyor

oğlum bu şekilde hatta daha ileri şekilde cok yaralandı ağız dudak kısmından sıcak birşey vermemek dışında müdahale yapmadım o bölge iyileşiyor iz kalmadan ama tabi olası diğer ihtimaller için doktora götürebilirsiniz ona siz karar verin

Kafasına darbe aldıysa doktor görsün tabi ama dudağını temiz tutun kendinize olsa nasıl bakım yaparsınız öyle düşünün iz kalmaz dudak genelde zaten. Ben de patlattım zamanında dudağımı

kafa ya da boyun bölgesine ciddi darbe almadıysa endişelenmeyin bence. sadece sıcak şeyler yedirip içirmeyin. şişlik de birkaç güne geçer. çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…