oğlum kakasını çok zor yapıyo!!!

JAANSEET

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2008
8
0
:1no2::1no2: ya arkadaşlar oğlum kakasını yaparken çok zorlanıyr ıkınıyor kendini sıkıyor kıpkırmızı oluyor .korkuyorum ne yapabilirim yardımlarınızı bekliyrm.sütüm artsın dye bir içecek kullanıyrm vitamalt dye acaba o gaz yapıyormudur bebeğe bileniniz varmı arkadaşlar?:1no2:

canım bebegin ne kadarlık?eger 2 ayı gectıyse sabahları 1 çay kaşıgı has zeytinyagı içir.bol bol emzirmeye devam et.birde dr.una muhakkak bu konuyu danış,makat ya da bagırsak ile ilgili bir problemi olmasın.geçmiş olsun.

valla canım aynı sorun yegenımde de vardı gazlı bır bebektı öylece 3 yasını doldurdu dr ne verdıyse denedık ama bazılarınınkı bünye meselesı.has zeytın yagını kullan derım bende.ay kyamam ben yavruna kakalarıno yaparken nasıl canları acıyo allahım şifa versın canım ALLAH bebegıne ve sana huzurlu saglıklı ömür versin

canım bebegin ne kadarlık?eger 2 ayı gectıyse sabahları 1 çay kaşıgı has zeytinyagı içir.bol bol emzirmeye devam et.birde dr.una muhakkak bu konuyu danış,makat ya da bagırsak ile ilgili bir problemi olmasın.geçmiş olsun.

bebeğim 29 haziranda 2 aylık olcak.allah korusun sağol.teşekkür ederim.yerimsenibenyerimseniben

aay canım yaa zeytın yagı ıcır bebegıne ıyı gelır herrgun 1 cay kasıgı ver bısey olmaz ıyı gelır gecmıs olosun

:1no2::1no2: ya arkadaşlar oğlum kakasını yaparken çok zorlanıyr ıkınıyor kendini sıkıyor kıpkırmızı oluyor .korkuyorum ne yapabilirim yardımlarınızı bekliyrm.sütüm artsın dye bir içecek kullanıyrm vitamalt dye acaba o gaz yapıyormudur bebeğe bileniniz varmı arkadaşlar?:1no2:

canım vitamaltı pek öneren yok mayalı olduğu için bebeğe gaz yapabilir onun yerine humana still tea kullan acaip işe yarıyor ben onunla sütümü arttırdım...beim bebeğim 7 aylık tam 4 ay kakasını haftada 1 kere fitil yardımı ile yaptı...bunun için gliserin kansuk kullan daha sonra doktorumuz duphalac verdi ve düzene girdi şimdi maşallahhhh

duphalac fitil mi yaaa bende kansuk kullanıyorum ama benim bebeğim bensiz< hiç yapamıyor bağırsaklatı tembelleşti valla yapamıyor canı çok acıyor vermediğim denemediğim bişey kalmadı inanın

X