• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlum kafası eğri duruyor

kartanem_1982

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
237
37
118
34
Merhabalar 6 aylık bir oğlum var.kollarinin altından tuttuğunda kafası sol tarafa yamuk duruyor ama yere yatirdigimda yada yurutecde gayet iyi sağa sola yukarı aşağıya gayet güzel çeviriyor.kendi başına yüzüstü donebiliyo yattığı yerden kafasını yukarı kaldırıyor. Ama kucağıma aldığımda kafa yan tarafa eğik duruyo.nedeni ne olabilir ağustosun 4une randevu bulabildim başına gelen var mı akıl verin moralim çok bozuk nette çok iç açıcı şeyler yazmıyor.

Belki doğum anında yaşanan bir sarsılmadan dolayıdır. Osteopati uzmanları masaj yaparak sorunu giderebiliyorlar.

Tortikolis ( eğri boyun ) olabilir ama 6 aylık olmuş öyle olsa muayenelerinde doktorunuzun dikkatini çekerdi . Ayrıca öyle olsa sadece kucakta değil her pozisyonda farketmeksizin eğri dururdu. Korkutmayın bence kendinizi bişey yoktur. Karın üstü pozisyonunda başı yan duruyor mu ?

Benim de oğlum ilk 3-4 ay nerdeyse hep kafasını tek bir yöne çevirirdi , korkmuştum bu da tortikolis belirtisi çünkü . Doktorumuz muayenesini yapıp , sorun olmadığını söylemiş , anne karnındaki pozisyonunu devam ettiriyor demişti . Gerçekten de şimdi 6 aylık olcaz her iki yönede çeviriyor.

Tortikolis ( eğri boyun ) olabilir ama 6 aylık olmuş öyle olsa muayenelerinde doktorunuzun dikkatini çekerdi . Ayrıca öyle olsa sadece kucakta değil her pozisyonda farketmeksizin eğri dururdu. Korkutmayın bence kendinizi bişey yoktur. Karın üstü pozisyonunda başı yan duruyor mu ?

Benim de oğlum ilk 3-4 ay nerdeyse hep kafasını tek bir yöne çevirirdi , korkmuştum bu da tortikolis belirtisi çünkü . Doktorumuz muayenesini yapıp , sorun olmadığını söylemiş , anne karnındaki pozisyonunu devam ettiriyor demişti . Gerçekten de şimdi 6 aylık olcaz her iki yönede çeviriyor.
Benim oğlumda her iki yöne cevirebiliyo yatarkende kucakta da sadece kafası eğik duruyor.karim üstü bazen üstü düz bazen eğri duruyo belli olmuyo.

Bence endişelenmeyin benim oğlumda yeni altı aylık oldu. Bende iki hafta önce aynı sizin gibi başının hep sola eğik olduğunu farkettim özellikle mama sandalyesinde. Sonra gözlemlemeye başladım bi hafta sonra bu durum düzeldi sanırım yeni oturmaya başladıkları için ben ona bağladım

Bence endişelenmeyin benim oğlumda yeni altı aylık oldu. Bende iki hafta önce aynı sizin gibi başının hep sola eğik olduğunu farkettim özellikle mama sandalyesinde. Sonra gözlemlemeye başladım bi hafta sonra bu durum düzeldi sanırım yeni oturmaya başladıkları için ben ona bağladım
İcim gerçekten biraz rahatladı internette bı suru şey okudum ve gerçekten moralim bozuldu.etrafimdakilerde daha kafasını tutamiyodur diyo ama anne yüreği işte

İcim gerçekten biraz rahatladı internette bı suru şey okudum ve gerçekten moralim bozuldu.etrafimdakilerde daha kafasını tutamiyodur diyo ama anne yüreği işte
Haklısınız bende en ufak şeyi kafama takıyorum analık böyle bişey heralde ama merak etmeyin sizinki de düzelecektir.

Back