Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Çocuk Odası Dekorasyonuoglum icin yatak secimi,fikirleriniz onemli...
ogluma oda yapacagim,bugun cilek mobilya ve bikac cocuk magzasi gezdim..malum fiyatlari tahmin edersiniz ancak biz gene de cilek mobilyadan biconcept ve racer model arabalari begendik.biconcept oldukca yer kapliyor odam zaten ufacik..ama oglum da en cok onu begendi ancak hem buyuklugu hem kullanilan malzemesi(parlak)beni dusundurdu kolay cizilebilir ve belli olur...racer modeli digeri kadar afilli degil tabi ama ebatlari biraz daha kucuk ve mobilya...bu iki modeli kullanan arkdaslarim memnunmusunuz? lutfen bana avantaj ve dezavantajlarini yazabilir misiniz?lutfen karar vermeme yardimci olun tesekkurler..
Bizde kupa genç odasından araba yatak aldık.araba yataklar gerçekten çok yer kaplıyo.enbüyüğünü de almadık üstelik.benim oğlum da 4 yaşında o da anahtarı olsun ses çıkartsın istemişti ama biz onu daha küçük modele ikna ettik.zaten çok küçük.fikirleri çok çabuk değişiyo.
Bizde geçen turbo racer modelini aldık, her yeri mobilya plastik malzeme sadece araba farı kısmında var. Oğlumunda aklı o parlak bioconseptlerde kaldı, hem çok pahalı, hem çok büyük hemde kenarları plastik gibi kullanışlı gelmedi bana. Racer modeli de küçük değil yetişkin bir insan bile çok rahat yatabilir. Montaja gelen eleman da doğru bir seçim yaptığımızı bioconseptlerin çabuk yıprandığını ışıklı farlarının çabuk bozulduğunu söyledi. Biz memnunuz...
evet geceden beri az bucuk.karar vermis durumdayim bioconcept almayacagim.benim de mantigima yatan turbo racer oldu yada isikli racer.sizce odasini ayirmak icin dogru zaman mi?onceki konum da belirtmistim evim 3+1 ancak odalarim cok minik minik...8 yasinda ki kizimin odasi var,oldukca kucuk bir salon yatak odam ve evin en minik odasi var suam bos oranin olcusune uygun kose mi yaptirsam oglum okula baslayacagai zaman mi odaya cevirsem diyr dusunuyordum,kose olursa aksamlari acarim orada uyuturum diye dusundum.burada konuactim cogunluk oda yapmamdan yana destekledi..peki ya sizler yerim de olsaniz ne yapardiniz?cocuk odasi tabi ki sart ancak bukadar minik bir ev icin bir tane daha oturma.odasi da fena olmaz mi?