• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Oğlum için önlük ariyorum

Zeymer1980

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2013
2.148
157
113
Oğlum çok tukuruklu sıfır yada temiz kullanılmış olabilir chicco mathercare bütün markalar olur bir sürü alicam çünkü

canm bende iki tane var lcw nın istersen göndereyim ücrete gerek yok ölece duruyor işe yarasın. cok az kullandık biri geyik desenli dieri sade. kargoyuda istersen sube teslim göndereyim 4,5 lira tutar. iki tane için kargo ödemeyim dersende sen bilirsin.

canm bende iki tane var lcw nın istersen göndereyim ücrete gerek yok ölece duruyor işe yarasın. cok az kullandık biri geyik desenli dieri sade. kargoyuda istersen sube teslim göndereyim 4,5 lira tutar. iki tane için kargo ödemeyim dersende sen bilirsin.

YOk canım öderim çok ihtiyacımız var sürekli kullanıyorum kıyafetleri temiz kalsın diye birde çok titizim kızımda hiç problem yasamadım ama oğlum böyle Allah saglık versinde öyle olsun hiç degilse önlük var

Bu arada pptpapatya arkadasima çok ama çok teşekkür ederim oda çok yardımcı oldu iyiki varsiniz

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim canım arkadasım

nergıs nekadar çok önunu ıslatıyorkı bu derece çok önlük arıyorsun :)

Çok islatiyor şimdi dısı cikicak iyice ağzı akıyor doğru bilmeyen sorar bende kızımda hiç bilmezsin değiştirmesek önlüğü uzeri islaniyor:))))
Ayrıca senin paranla almıyorum canım paramla aldığım şeyi birakta çok mü alıyorum az mı alıyorum ban karar veriyim beynini böyle seyleri okuyupta yorma canım iyi geceler

Son düzenleme:
selam
hala önlüğe ihtiyacın var mı? ben oğlum için belki 50-60 tane aldım .maalesef kullanmayı sevmiyor. bir kısmını sattım,bir kısmını verdim. hiç kullanılmamış ya da yeni gibi olan ,markalı ve kaliteli olanları saklamıştım. resimlerini yollayabilirim istersen. fiyat olarak da uygun vermeyi düşünüyorum.

sevgiler...

selam
hala önlüğe ihtiyacın var mı? ben oğlum için belki 50-60 tane aldım .maalesef kullanmayı sevmiyor. bir kısmını sattım,bir kısmını verdim. hiç kullanılmamış ya da yeni gibi olan ,markalı ve kaliteli olanları saklamıştım. resimlerini yollayabilirim istersen. fiyat olarak da uygun vermeyi düşünüyorum.

sevgiler...

Bakarım canim yüklersen temiz kaliteli hani dışarıda kullanmalik tercihim arkadaslardan aldım evde kullandım kötü oldu bile yüklersen sevinirim

Penye çift katlı gri beyaz kullanılmış önlükler gönderebilirim. Ücret istemez, benim kızım da çok kusuyordu. Renk önemli değil dersen 20-30 tane göndrebilirim. Naylon önlukleri hiç sevmediğim için. Hep penye almıştım.

Back