banada ogretmenle konustuktan sonra anlatti üzüntümden kahroluyorum beni hic sevmiyo hep bagiriyo saçımı oksamiyo diyo okulunu degistiremiyorum ikametgah yakin öğleci yapsam alisirmi diye düşünüyorumKesinlikle oğlunuzun okulunu değiştirin. Yazık günah o çocuğa. Evladınızdaki sendrom nedir bilmiyorum ama değişikliğe uyum sağlayabilirse yapmalısınız.
Daha ikinci sınıfa gidiyor, senin kafanı kırarım falan ne demek? Ayrıca arkadaşı boynuna ip doladı demişsiniz Allah korusun. Diğer veli nasıl sizin evladınıza bağırabilir? Cinlerim tepeme çıktı
durum farkli olsaydi zaten öğretmenide anlatirdi kimseye zarar vermiyo hareketli her çocuk gibi sacedeMevcut durumdan memnun değilken neden yeni duruma alışır mi diye dert ediyorsunuz bunu anlayamıyorum.
Çocuk sanki alışık olduğu konforlu bir ortamda da yenisine alışamazsa aman ne korkunç!
Sadece sizden dinlediğimiz olayda ne derece haklısınız bilemem.
Lakin çocuğunuzdan ve kendinizden eminseniz hic durmayin değiştirin sınıfı.
oğlum bugun anlattı benim zorumla bu kadar olmasa altına kaçırmazdı ki hiç yapmadığı bişey sakin değilim inanin sadece oglum için en iyisi neyse onu yapmak istiyorum öğretmene sorsam demedim dicek tabikiYazdıklarınız doğru ise hangi hadle ve hangi hakla çocuğunuza bir öğretmen bu şekilde cümleler kurabilir.?Kucucuk çocuk daha.İyi sakin kalabiliyorsunuz.
Tabi ki soracaksınız sormayı düşünmüyor musunuz?Çocuk herşeyin bilincinde olabilecek bir yaşta.Simdi sormazsaniz eğer yapılanlar doğru ise bunun devamı da gelecektir.oğlum bugun anlattı benim zorumla bu kadar olmasa altına kaçırmazdı ki hiç yapmadığı bişey sakin değilim inanin sadece oglum için en iyisi neyse onu yapmak istiyorum öğretmene sorsam demedim dicek tabiki
sorucam tabiki pazartesi müdürün yanına gidicem ilk işim sadece inkar edecek diyorum kabul etmez yaniTabi ki soracaksınız sormayı düşünmüyor musunuz?Çocuk herşeyin bilincinde olabilecek bir yaşta.Simdi sormazsaniz eğer yapılanlar doğru ise bunun devamı da gelecektir.
Okul değişikliği neden yapamıyorsunuz ki? Benim kızım henüz okul çağında değil, bilmediğimden soruyorumbanada ogretmenle konustuktan sonra anlatti üzüntümden kahroluyorum beni hic sevmiyo hep bagiriyo saçımı oksamiyo diyo okulunu degistiremiyorum ikametgah yakin öğleci yapsam alisirmi diye düşünüyorum
Anladım o zaman kesinlikle öğlenci yapıp sınıfını değiştirinikametgah degistirmemiz gerek maalesef bu yüzden yapılamıyor
bende yavruma çok üzülüyorum aslinda bi tatli konuşup sevse çocuğum hiç sözünden cikmaz ama böyle bağırıp kötü konusunca cocugum dahada üzülüyorCok uzuldum gercekten durumunuzagenelde bdv okuyorum cok nadir yorum yapmisligim vardir. Ama gercekten iyi ogretmene denk gelmekte sans.. iyi veliye denk gelmekte sans.. iyi ogrenciyede denk gelmek sans.. ogretmen arkadaslarda buraya konu açıyor onlarida okuyup onlarada uzuluyorum. Neden iyilere iyiler denk gelmiyor neden herkes iyi degil
Cok haklisiniz 1. Ve 2. Sinifta sinifimizda cok yaramaz bir cocuk vardi. Annesinide cok severim. Benim cocugum ozel okulda. Kendisininde cok iyi durumu olmasina ragmen ogretmenin yeteri kadar ilgilenmemesinden kaynakli okuldan aldi ve devlet okuluna verdi. Cocuk suan inanilmaz durulmus ve cok uyumlu bir cocuk olmus. Yeni ogretmeninin gozlemledigi eski ogretmeni tarafindan dikkat cekmek istedigi icin yaramazlik yaptigi.. suanki ogretmeninden ilgi alaka gordugu icin yaramazlik yapmiyor. Umarim sizin cocugunuzla elektrigi iletisimi tutan bir ogretmene denk gelirsiniz.. arkadasim eger bizde devam etseydi belki cocugunu kaybedecekti.. suan resmen degisikle cocugunu kazandi...bende yavruma çok üzülüyorum aslinda bi tatli konuşup sevse çocuğum hiç sözünden cikmaz ama böyle bağırıp kötü konusunca cocugum dahada üzülüyor
insallah bizede iyi bi öğretmen denk gelir okula gitmek istemiyor ne yapcam bilmiyorumCok haklisiniz 1. Ve 2. Sinifta sinifimizda cok yaramaz bir cocuk vardi. Annesinide cok severim. Benim cocugum ozel okulda. Kendisininde cok iyi durumu olmasina ragmen ogretmenin yeteri kadar ilgilenmemesinden kaynakli okuldan aldi ve devlet okuluna verdi. Cocuk suan inanilmaz durulmus ve cok uyumlu bir cocuk olmus. Yeni ogretmeninin gozlemledigi eski ogretmeni tarafindan dikkat cekmek istedigi icin yaramazlik yaptigi.. suanki ogretmeninden ilgi alaka gordugu icin yaramazlik yapmiyor. Umarim sizin cocugunuzla elektrigi iletisimi tutan bir ogretmene denk gelirsiniz.. arkadasim eger bizde devam etseydi belki cocugunu kaybedecekti.. suan resmen degisikle cocugunu kazandi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?