S sultancim Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Mayıs 2012 436 1 46 Kocaeli 14 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sultancim #1 temiz uygun fiyatlı arıyorum bebeğim 7 aylık...
S Sultanzeynep Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Aralık 2012 143 1 46 İstanbul 14 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sultancim #2 İstediginiz tarz bright stars lar var ben aldim cok guzel hatta e bebek de ikinci eli var
S sultancim Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Mayıs 2012 436 1 46 Kocaeli 14 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sultancim #3 Sultanzeynep .!.: İstediginiz tarz bright stars lar var ben aldim cok guzel hatta e bebek de ikinci eli var Genişletmek için tıkla... e bebek 2.elini netten alabiliyormuyuz peki? siz ne kadara aldınız ve nereden aldınız?
Sultanzeynep .!.: İstediginiz tarz bright stars lar var ben aldim cok guzel hatta e bebek de ikinci eli var Genişletmek için tıkla... e bebek 2.elini netten alabiliyormuyuz peki? siz ne kadara aldınız ve nereden aldınız?
S Sultanzeynep Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Aralık 2012 143 1 46 İstanbul 25 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sultancim #4 sultancim .!.: e bebek 2.elini netten alabiliyormuyuz peki? siz ne kadara aldınız ve nereden aldınız? Genişletmek için tıkla... E bebegin sitesinden hangimagazada oldugunu öğrendim o magazayı aradım ve kargo ıle gönderdiler acıkcası e bebek urunleri kontrol ederek aldıkları ıcın teniz ve saglam urunler oluyor ben cok memnunum izmir magazadan 100 tl ye aldım crittersmodelini
sultancim .!.: e bebek 2.elini netten alabiliyormuyuz peki? siz ne kadara aldınız ve nereden aldınız? Genişletmek için tıkla... E bebegin sitesinden hangimagazada oldugunu öğrendim o magazayı aradım ve kargo ıle gönderdiler acıkcası e bebek urunleri kontrol ederek aldıkları ıcın teniz ve saglam urunler oluyor ben cok memnunum izmir magazadan 100 tl ye aldım crittersmodelini