• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi oğlum hiçbir şekilde süt içmiyor,nasıl beslenecek?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

pamukannesi

Göründüğün gibi değilsen,hiç görünme daha iyi...'
Kayıtlı Üye
11 Mart 2010
3.807
1.161
173
Arkadaşlar oğlum 7 aylık... bu zamana kadar anne sütü aldı... ama 6. aydan sonra emmek istemedi... o emmeyince de benim sütüm azaldı..gün geçtikce de kesildi :gitme: şu an sütüm yok.. çünkü hiç emmiyor... çıldırıyor... biberon da almıyor kesinlikle.. devam sütü yaptım verdim biberonla yok, inek sütünü sulandırdım denedim onu da almadı... biberon kesinlikle çok aç olsa bile ağzına sürmüyor...bende devam sütünü kaşıkla veriyorum haiyle çocuk 4,5 kaşıktan sonra sıkılıyor... içmiyor... çorba, yoğurt, mama vs. hepsini yiyor.ama süt içmiyor bu çocuk.... ne yapmalıyım sizce...? kilo alımı da yavaşladı süt içmediği için... sütün yerini doldurabilecek bişeyler var mı? uzun oldu ama affınıza sığınıyorum, çok dertliyim :gitme:

belki sütü diğer öğünlerine karıştırıp verebilirsin.örneğin çorbasına kahvaltısına...vs en azından bu şekilde süt almış olur.yoğurt yiyormuş bari o açıdan iyi.

valla bende kendimi öyle avutuyorum.. zaten kahvaltı da ve gece yatarken yediği mamaları devam sütüyle hazırlıyorum.. direk süt içmesi gibi olmaz ama, az da olsa alıyo... ama tabi en iyisi anne sütü :gitme:

bardakla icirmeyi dene canim ozaman hosuna gider belki benimkide biberondan icmiyodu bardakla icti hatta pipetle bile icmeye basladi

Arkadaşlar oğlum 7 aylık... bu zamana kadar anne sütü aldı... ama 6. aydan sonra emmek istemedi... o emmeyince de benim sütüm azaldı..gün geçtikce de kesildi :gitme: şu an sütüm yok.. çünkü hiç emmiyor... çıldırıyor... biberon da almıyor kesinlikle.. devam sütü yaptım verdim biberonla yok, inek sütünü sulandırdım denedim onu da almadı... biberon kesinlikle çok aç olsa bile ağzına sürmüyor...bende devam sütünü kaşıkla veriyorum haiyle çocuk 4,5 kaşıktan sonra sıkılıyor... içmiyor... çorba, yoğurt, mama vs. hepsini yiyor.ama süt içmiyor bu çocuk.... ne yapmalıyım sizce...? kilo alımı da yavaşladı süt içmediği için... sütün yerini doldurabilecek bişeyler var mı? uzun oldu ama affınıza sığınıyorum, çok dertliyim :gitme:

benim oğlumda içmek istemiyor.eli ayağı buz gibi oluyor direnmektem.muhallebisinin çiçne mama kat,devam sütleriyle hazuılanan milupanın kaşık mamalarıvar( 7 tahıllı gece maması,8 tahıllı ballı kahvaltı gibi).ben de bu şekilde günlük süt ihtiyacını tamamlıyorum.

pınarın 6-12 ay sütü var onu denedin mi ? bir de bi yerde okumutsum bir kibrit kutusu kadar peynir 200 ml yani 1 bardak süte eşitmiş...peynir yiyordur umarım

Back