benim kizim da istahsiz buyuyor,ama cok sukur saglikli bir sekilde gelisim gosteriyor.Yemiyor diye ben de cok sikinti cektim,ozellikle de 9-12 ay arasinda.her seyi denedim,ama hep saglikli olsun,vitaminli,yagsiz tuzsuz olsun diye dikkat ettim ve ne yazik ki saglikli diye yedirmek istedigim cogu seyi kizim israrla redetti.En sonunda bir sureligine doktorun da onerisiyle ne isterse,ne kabul ederse(puding yerse onu bile verebilirsin dedi doktor o donem) onu vermeye karar verdim.bu bize biraz olsun yardimci oldu,kizimin karni doymaya basladi,ilk basta sadece yogurt corbasi severek yedi(nerdeyse 3 ogun verdim),sonra sehriyeli tavuk sevmeye basladi,sonra kofte,sonra bulgur...simdi kizim 1,5 yasinda ve cok sukur gun icinde 3 farkli ana ogun ve 2 ara(meyve ve yogurt seklinde) beslenebiliyor.hala miktar olarak cok az yiyor ama en azindan yiyor.bebeginizin kilosu dusuk degil bu arada,ustelik anladigim kadariyla ana sutu agirlikli beslenerek bu kiloya ulasmis,anne sutune devam ve sabir diyorum.biliyorum cok yipratici oluyor bebeginin yememesi ama inan yiyecegi gunler gelecek ve mama mama diye pesinden kosacagi zamanlari da goreceksin insallah.