Çocuk Hastalıkları oglum hep öksürüyo :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

SeHNaz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2008
4.860
22
156
38
Almanya
arkadaslar ben oglumla ramazan bayraminda tr ye gelmisdik
yavrum orada hava degismi yapti.dr götürdük antibiyotik verdi öksürük surubu verdi 2 tanede vitamin surubu verdi neyse sonra biz almanyaya geldik cocuk zaten hala düzelmeisdi buradaki kendi dr unada götürdük ilac yazdi oda iyilesmedi hala öksürüyo sonra yine götürdük kendi dr una gine ilac yazdi hala öksürüyo son olarak baska bi ilac verdi bakalim ne olucak eger öksürügü kesilmezse buhar makinasi verecekmis o nasil bisi hic bilmiyorum ama cok üzülüyorum evladim her öksürdügünde benim cigerlerim parcalaniyo
ya normal mi bu nasil olurda 9 aylik bi bebek hep öksürür surup icmekden ici disi surup oldu yavrumun

sizin yavrucaklarinizin basina hic geldimi veya hic bi bilginiz var mi?

geçmiş olsun canım benim oğlum 3 yaşındayken böyle bişey başıma gelmişti, kronik sinüzit olmuş, çocuklarda beklenmeyen bişey olduğu için zor teşhis kondu, geniz akıntısı yüzünden öksürüyordu uyuyamıyordu valla aynen dediğin gibi hiç bir öksürük şurubu ilaç fayda etmemişti, yaz gelince geçmişti anca
ama senin bebeşin çok çok küçük geniz akıntısı olabilir eğer öyleyse buna yapılcakta pek bişey yok, allah korusun ciğerlerinede baktır bence bişey olmasın ciğerlerinde

cnm cok saol dr her gitigimizde normal diyo ay sinir ediyo beni nasil normalya nie ozamn gecmiyo bu üksürük senin dedigin gibi cigerlerine bakdirayim en iyisi yavrucagimin

geçmiş olsun canım sanırım senin oğlanda alerjik bir durum var yünlü şelerden uzuak tut tozdan çiçekten küften gözlemle bakım neye karşı alerjisi var uzun zaman geçmediğine göre öküsrüğü olabilir benim yiğenimde böleydi

canım sadece dut pekmezi öneriyorum her sabah bir çay kaşığı nasıl faydalı öksürüğe ve diğer tüm hastalıklara birebir istersen doktoruna sor

cok saol cnm
ayni dediklerini uygulayacagim

canım sadece dut pekmezi öneriyorum her sabah bir çay kaşığı nasıl faydalı öksürüğe ve diğer tüm hastalıklara birebir istersen doktoruna sor

sende cok saol cnm hemn alicam dut pekmezi ve her sabah vericem

tekrardan yardimlariniz cok saolun

cnm benim oğlumda öksürüyodu sürekli midesinde reflü varmış ondan geçmiyomuş.bide onu kontrol ettirin derim ben

bende isvicredeyim. buradaki doktorlara da hersey normal. ates normal öksürmek aksirmak normal de normal. surubu bile acak ben isteyince elleri titreyerek yaziyorlar. kullanmayi da tavsiye etmiyorlar. gel de kullan sonra.benim bebegimde 14 aylik. 5 hafta öksürdü ama kuru öksürükte degil. 6-7 kere doktora gittim. röntgen falan cekin dedim yok gerek yok diyorlar. normalmis. krese gidince virüs kapiyormus...
ben dut pekmezini gece iciriyordum. bir de balli süt iciriyordum ama pek fayda etmedi. keciboynuzu pekmezi öksürük icin daha tavsiye ediliyor . burada bulunmuyor malesef. istanbula ilk gidene siparis verecegim...

cnm benim oğlumda öksürüyodu sürekli midesinde reflü varmış ondan geçmiyomuş.bide onu kontrol ettirin derim ben

arkadaslar cok tesekkürler ilginize ve yardimlariniza
dün dr umuzu aradik bizi iyi bi hastaneye yönlendirsinde ciger filmini cekdirelim diye cocuk hala öksürüyoo deliricem cünkü nese esime yarin gelin demis gitdik.kanini aldilar oglumun sali günü belli olcakmis kaninda bisi varmi yokmmu
büyük ihtimal yok diyo cigerlerde bisi olsa atesi cikar diyor
büyük ihtimal buhar makinasi verecekmis
o da nasil bisise artik eger oda gecirmezse son care olarak cigerler cekilcekmis valla sinirimdem gebericemm​

çağancuk reflü sanırsam benim oğlandada var.doktor size ilaç verdimiçünkü benmkide ağzına bişey geliyo besledikten sonra ve öksürmeye başlıyo hani bzide acı su gelirde yakar gıcık yapar öküsrtür ya bnemkide öle

canım zaten bsürü ılac bıtırdık
o nedenle bı süre ılac kulanmayın dedı
büyük mıhtımal salı günü o makınayı verecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…