kızlar canım çok sıkkın
oğlum 1 haftadır ağır bir boğaz enfeksiyonu geçiriyor çok ateşlendi antibiyotik üstüne ishal mahvoldu yavrum. ilaç yarın bitiyor ishalde onunla beraber bitecek inşallah.
hastalık öncesinde gayet güzel adımlar atıyor yürüyordu. fakat 1 haftadır ayağa bile kalmak, adım atmak istemiyor. ayaklarının üzerine koyunca duruyor adım atamıyor hemen elimizi istiyor vermeyince çığlık çığlığa ağlamaya başlıyor. emeklemezdi daha önce şimdi heryere emekleyerek gidip tırmanıyor yine adım atamadan yere oturuyor yada dengeyi kaybedip düşüyor. hep mızmız hep kucak istiyor. hastalığına mı üzüleyim bu durumuna mı bilemedim. aslında ay olarak yürümesi için erken biliyorum ama 6,5 ayından beri hep ayaktayız eşimle bellerimiz yamuldu sayesinde. bunca zaman hep yürümesini bekledim şimdi böyle oturunca çok moralim bozuluyor.
acaba bu durum geçici midir?sizce herşeye baştan mı başlayacağız. zorlayıp pratik yaptırmaya mı çalışayım yoksa kendi haline mi bırakayım bilemiyorum.
canım geçmiş olsun öncelikle bunlar çok normal bence, hastalık özellikle ishal nasıl halsiz düşürür insanı o daha küçük bebek, ne kadar canı var ki yavrumun gücü yoktur yürümeye bir iyileşsin tam olarak o zaman istesen de tutamazsın, yürümenin tadını almış o bir kere devam eder merak etme
normal iki ayağının üstünde durmaktan kolaydır emeklemek onunda şimdi hali benimkide emeklemeden önce sürekli ayaktaydı şimdi emekliyor biraz ters oldu ama valla hiç üstüne gitmiyorum zamanı gelince yürüyecek zaten
bu yaşadıkların gayet normal.bebekler hasta olunca sanki resetleniyorlar.sil baştan başlıyorsun herşeye.keyfi yerine geldikçe hastalığını atlattıkça eski düzenine kavuşacaksın emin ol...
geçmiş olsun canım bende yaşadım bunu kızım diş çıkarırken emeklemeye çalışıyorduı kayıyordu geride çok güzel gidiyordu bıraktı ....bir dahada yapmadı ....