- 30 Mart 2024
- 39
- -2
- 37
- Konu Sahibi deryasudems
Herkese merhaba arkadaslar 3 yaşını doldurmuş oglum maalesef konuşamıyor anne baba kelimeleri var inada cani isterse söylüyor öncesinde oğlumla pek ilgilenemedim 1 yaşında kızım var zaten kızım olduktan sonra coxuk hep uzaklaştı benden pek düşkün değil bana kızım olduktan sonra tv tablet izledi maalesef çünkü yanımda kimsem yoktu önceki konularimdan bahsetmistim birde hasta anneme bakiyorum çocuğum belkide çok yalnız kaldı o donem çünkü hepsine yetişemedim ama hergun parka çıkardım kovuşturmaya çalışıyordum fırsat buldukça maalesef gelişme olmadı yetersiz kaldım genede üstüne düşüyorum gün içinde oyun oynuyoruz her seyin her nesnenin ismini söylüyorum sosyal bir cocuk arkadaşlarıyla oynamayı çok seviyor ama isteklerini hep işaret ederek anlatıyor mesela şu istediğinde ağzını şapırdatiuor anlamamazliktan geliyorum su desin diye ama sinirleniyor inanın çok üzülüyorum hergun ağlıyorum gelişme olmadıkça doktora gitmedin henüz kötü bisy der diye korkuyorum belkide kötülük yapıyorum oğluma erkenden önlem almam gerek birde yürümeside geç olmuştu casretlenip tek başına anca 19 aylıkken yürüdü çok korkak ürkek duygusal bir cocuk konum insalah başka bir bölüme taşınmaz