- 3 Mayıs 2015
- 13.338
- 48.788
- 598
- Konu Sahibi Biranolsun
-
8 ay 10 günden bildiriyorumArkadaşlar 7 ay 10 günlük oğlum var yüz yuttu bıraktığımda kollarına kuvvet saniyelik verip bırakıyor kendini kafa kontrolü var sabit tutabiliyor bu arada dönebiliyor ayına göre nesneleri kavrayabiliyor takip edebiliyor gülüyor sinirlendigini bile belli ediyor artık yürüteç aldık günlük on dk olsada koyuyorum sürebiliyor ama gel gelelim emekleme pozisyonunda duramiyor şükürler olsun herşeyine ama sıkınti yapıyorum kendime ister istemez
+1 bu arada yürüteç kullanmayınYürüteç iyi diil diyollaa
Siz kendinize sikinti yapacak yer ariyorsunuz bence. O donemlerde benim bebeler patates cuvalindan hallicelerdiArkadaşlar 7 ay 10 günlük oğlum var yüz yuttu bıraktığımda kollarına kuvvet saniyelik verip bırakıyor kendini kafa kontrolü var sabit tutabiliyor bu arada dönebiliyor ayına göre nesneleri kavrayabiliyor takip edebiliyor gülüyor sinirlendigini bile belli ediyor artık yürüteç aldık günlük on dk olsada koyuyorum sürebiliyor ama gel gelelim emekleme pozisyonunda duramiyor şükürler olsun herşeyine ama sıkınti yapıyorum kendime ister istemez
emekliyor yazmamış ki, emekleme pozisyonunu alamiyor yazmis ve maalesef benim kizimda da vardi.Cok gec kalınmıs evet.
7 aylık nasıl emeklemez?
Simdiye kosmus olması lazımdı.
Dısarı cıkıp bi temiz hava falan mı alsanız?
Hiç emeklemeyebilirde, bu kadar kuruntu yapmayın.. Bazı çocuklar emeklemeden yürüyor, bazıları geç konuşuyor. Anne olunca insan biraz kuruntulu oluyor ama rahat olun, bu güzel anların tadını çıkarınArkadaşlar 7 ay 10 günlük oğlum var yüz yuttu bıraktığımda kollarına kuvvet saniyelik verip bırakıyor kendini kafa kontrolü var sabit tutabiliyor bu arada dönebiliyor ayına göre nesneleri kavrayabiliyor takip edebiliyor gülüyor sinirlendigini bile belli ediyor artık yürüteç aldık günlük on dk olsada koyuyorum sürebiliyor ama gel gelelim emekleme pozisyonunda duramiyor şükürler olsun herşeyine ama sıkınti yapıyorum kendime ister istemez
Oğlum 7 aylıkken yuvarlanmaya başladı. 9.ayında bir defa bile emeklemeden yürüdü. Kizim 7 ayını bitirdi ama sadece yuvarlaniyor. Henüz emeklemedi.Bazı çocuk emekler, bazıları emeklemez. Bu arada yürüteç kullanmamanızı tavsiye ederim. Çocuklarda duruş, ayak basış ve yürüyüş bozukluklarına yol açtığı kanıtlandı.Arkadaşlar 7 ay 10 günlük oğlum var yüz yuttu bıraktığımda kollarına kuvvet saniyelik verip bırakıyor kendini kafa kontrolü var sabit tutabiliyor bu arada dönebiliyor ayına göre nesneleri kavrayabiliyor takip edebiliyor gülüyor sinirlendigini bile belli ediyor artık yürüteç aldık günlük on dk olsada koyuyorum sürebiliyor ama gel gelelim emekleme pozisyonunda duramiyor şükürler olsun herşeyine ama sıkınti yapıyorum kendime ister istemez
Canım, hiç üzülme benim oğlumda 14 aylık yürüdü, hiç emeklemediArkadaşlar 7 ay 10 günlük oğlum var yüz yuttu bıraktığımda kollarına kuvvet saniyelik verip bırakıyor kendini kafa kontrolü var sabit tutabiliyor bu arada dönebiliyor ayına göre nesneleri kavrayabiliyor takip edebiliyor gülüyor sinirlendigini bile belli ediyor artık yürüteç aldık günlük on dk olsada koyuyorum sürebiliyor ama gel gelelim emekleme pozisyonunda duramiyor şükürler olsun herşeyine ama sıkınti yapıyorum kendime ister istemez
Benim bebeğim 8,5 ayllikken emekledi emeklemek bebekten bebeğe değişiyor, hiç emeklemeden yürüyen bebekte varArkadaşlar 7 ay 10 günlük oğlum var yüz yuttu bıraktığımda kollarına kuvvet saniyelik verip bırakıyor kendini kafa kontrolü var sabit tutabiliyor bu arada dönebiliyor ayına göre nesneleri kavrayabiliyor takip edebiliyor gülüyor sinirlendigini bile belli ediyor artık yürüteç aldık günlük on dk olsada koyuyorum sürebiliyor ama gel gelelim emekleme pozisyonunda duramiyor şükürler olsun herşeyine ama sıkınti yapıyorum kendime ister istemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?