• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oglum hakkinda

Biranolsun

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2021
121
42
18
36
Arkadaşlar 7 ay 10 günlük oğlum var yüz yuttu bıraktığımda kollarına kuvvet saniyelik verip bırakıyor kendini kafa kontrolü var sabit tutabiliyor bu arada dönebiliyor ayına göre nesneleri kavrayabiliyor takip edebiliyor gülüyor sinirlendigini bile belli ediyor artık yürüteç aldık günlük on dk olsada koyuyorum sürebiliyor ama gel gelelim emekleme pozisyonunda duramiyor şükürler olsun herşeyine ama sıkınti yapıyorum kendime ister istemez

Arkadaşlar 7 ay 10 günlük oğlum var yüz yuttu bıraktığımda kollarına kuvvet saniyelik verip bırakıyor kendini kafa kontrolü var sabit tutabiliyor bu arada dönebiliyor ayına göre nesneleri kavrayabiliyor takip edebiliyor gülüyor sinirlendigini bile belli ediyor artık yürüteç aldık günlük on dk olsada koyuyorum sürebiliyor ama gel gelelim emekleme pozisyonunda duramiyor şükürler olsun herşeyine ama sıkınti yapıyorum kendime ister istemez
Cok gec kalınmıs evet.
7 aylık nasıl emeklemez?
Simdiye kosmus olması lazımdı.
Dısarı cıkıp bi temiz hava falan mı alsanız?

Cok gec kalınmıs evet.
7 aylık nasıl emeklemez?
Simdiye kosmus olması lazımdı.
Dısarı cıkıp bi temiz hava falan mı alsanız?
şey böyle sarkastik yorum yapınca ne oluyor tam olarak, gerçekten sadece merak ettiğim için soruyorum.

Şimdi siz 7 aylık bebek emeklemiyor diye mi üzülüyorsunuz yoksa ben mi yanlış anladım?

şey böyle sarkastik yorum yapınca ne oluyor tam olarak, gerçekten sadece merak ettiğim için soruyorum.
Cünkü bunla alay etmezsek,yeni anneler bunun bir sorun oldugunu düsünüp dertlenebilir.
Yani 7 aylık cocuk emeklemiyor diye dertlenmek icin,hamilelikte falan hic bi cocuk gelisimi kitabı vs okumamıs olmak lazım.
Okumayanlar icin özet geciyoruz bu sekilde.
Meraklar giderilmistir umarım.:KK49:

Cünkü bunla alay etmezsek,yeni anneler bunun bir sorun oldugunu düsünüp dertlenebilir.
Yani 7 aylık cocuk emeklemiyor diye dertlenmek icin,hamilelikte falan hic bi cocuk gelisimi kitabı vs okumamıs olmak lazım.
Kadın oğlunun kaç aylık olduğunu bile hesaplayamayıp buraya sormuş, çocuk gelişimi kitabı falan bence çok fazla şey bekliyorsun ahshshshd

Benim oğlum sekizinci ayın sonunda balina gibi emekleme ye başladı. Bir yaşında düzgün emeklemeyi başardı. Şu an 15 aylık sıralı saydırıyor ama ayakta duramıyor tutumadan, yürüyemiyor. Doktora götürdüm edepsiz inadına ilk kez doktorun yanında tutunmadan uzunca durdu😁 bir problem gözükmüyor ama yine de gelişim testi istedi.
Her cocuk bir değil canınızı sıkmayın.

Benim oğlum sekizinci ayın sonunda balina gibi emekleme ye başladı. Bir yaşında düzgün emeklemeyi başardı. Şu an 15 aylık sıralı saydırıyor ama ayakta duramıyor tutumadan, yürüyemiyor. Doktora götürdüm edepsiz inadına ilk kez doktorun yanında tutunmadan uzunca durdu😁 bir problem gözükmüyor ama yine de gelişim testi istedi.
Her cocuk bir değil canınızı sıkmayın.
Ilk oğlum bu aylarda yüzüstü durup kollarına kuvvet veriyordu öyle hatırlıyorum o yüzden ister istemez kıyaslama yaptım

Yok erken emeklemesine zaten sadece kollarına kuvvet verip yüzüstü duramıyor salıyor hemen kendini
Erkek bebekler için genelde her şeyi geç yapıyor derlerdi, ben avuntu sanıyordum ama gerçekten öyleymiş. İnternette yazılanlara bakmayın, kimseyle kıyaslamayın. Her bebeğin gelişimi farklı. Oğlum 11 aylıkken emekledi, 13-14 aylıkken yürüdü. Şimdi hakkını veriyor o geç kaldığı sürenin. Bir dakika yerinde oturmuyor. 😐

tatlı bir hanımsınız:)

Her bebek aynı değil bazıları hiç emeklemiyor, farklı şekillerde emekleyebiliyor. Oturarak kendini ittiren, tırtıl gibi giden vs :)

8,5 aylık son derece normal gelişimi olan oğlum da dediğiniz hareketi yapamıyor her bebek bir değil hiç bi konuda bebeğinizi abisiyle kıyaslamazsanız sizin ve çocuklarınız için daha iyi olur bence 😊

Tembeldir .Ayrıca düzenli kontroller yapılmalı ay takibi acisindan doktora danisin

Bence bebekten bebeğe değişiyor arkadaşımın kızı hiç emeklemedi yaşına girecek istediği zaman ayağa kaldırıp kendini gezmek istiyormuş. Kontrollere götürdüğünüzde doktoruna da danışın içiniz daha rahat etsin

Bazisi emeklemeden direk yurur. Bir de hepsinin gelisimi farkli. Buyuk oglum 14 ayina yakin yurudu. Kucuk 11 aylikti, birden kendi kendine yurumeye basladi.

Back