Oglum hakkında..

Biranne01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2018
1.051
695
43
37
Kizlar selam size birsey sormak istiyorum basina gelen yada fikir verebilecek birisi varmi diye..oglum 10 yasini yeni doldurdu eskiden beri var olan ama bana ozmanlar normal gelen bir huyu artik acayip canimi sıkıyor bu konu ...soyle soyleyeyim insanlarla sofrada yemez tukuruk gelecek diye??,yatagina kardesini dahi yaklastirmaz mikrop kapacak zannediyor,tuvalete gidince komple soyunur cikarken ayaklarini hatta kafasini bile yikar ben farkinda degilsem (cunki artik kizmaya basladim firsat bulunca yapiyor)eve gelen misarif cocuklari mutlaka corapli olacak tiksiniyormus,es kaza biri yatagina degdiyse mutlaka carsaflar yikanacak ,oyuncagina kimse dokunamiyo mutlaka yikar ,,boyle bir suru sey var anlatinca normal geliyo ama inanin yasayinca cok sıkıyo insani korkuyorum ilerde universitede,askerde bu cocuk ne yapacak ??ac kalir,hasta olur korkuyorum cocugumu bir doktora goturmek istiyorum ama nereye hangi bolume gotursem okbli olmasindan korkuyorum ve gittikce artan bir durum bu fikirlerinizi bekliyorum simdiden tesekkur ederim.

Duzenleme::
Arkadaslar herkese yorumlari icin tesekkur ederim bu durumu abartmadigimi anlamis oldum randevu aldim bu hafta gidecegiz ins. Cok sagolun

Son düzenleme:
Yazınızı okudukça irkildim.
Anlatınca normal geliyor demişsiniz ama hiç normal değil hatta o yaşta bir çocuk için fazlasıyla anormal.
Bu tavırlar rahmetli annemde de vardı. Etrafımda bir kaç kişide daha var ve mutlaka tedavi edilmesi gereken bir rahatsızlık.

Sizin yerinizde olsam vakit kaybetmeden bir uzmana götürürüm.

Bir arkadaşımın çocugunda da aynı durumlar vardı tedavi gördü uzun süre işe yaradı ama düzeldi.. sizde çok fazla gecikmeden oğlunuzu doktora götürün zira hiç normal davranışlar değil anlattıklarınız.

Cok tesekkur ediyorum hepinize demekki yanlis dusunmemisim simdi randevu aldim cocuk ve ergen psikiyatrisinden umarim ise yarar

Acilen tedavi görmesi yardım alması lazım.

Arkadasinizin cocuguna nasil bir tedavi uygulandi biliyormusunuz yani ilacmi verildi yoksa konusarakmi cozduler bu sorunu cevap verirseniz cok sevinirim

Hiç normal değil. Merak ettiğim şu bunları gördüğü biri var mı? Bu davranışları yapan ya da aşırı titiz birisi? Temizlik konusunda siz nasılsınız?

Yani kucuklukten beri tuvaletten cikinca elini yika falan diye uyardim ama ayaklarini yika falan demedim hic getekli gorursem ben yikiyordum dedigim gibi onunu alamadigimiz sekilde 3aydir artti randevuyu aldik ins.cabuk cozulur bilemiyorum cok tesekkur ederim

Hiç normal değil. Merak ettiğim şu bunları gördüğü biri var mı? Bu davranışları yapan ya da aşırı titiz birisi? Temizlik konusunda siz nasılsınız?
Yani bende var biraz ama asla onun yaninda belli etmedim yani bende surekli yikarim ederim ellerimi ayaklarimi falan ama oglum kadar asiri degilimdir ve onun boyle bir sorunu oldugu icin asla gormez benim ne zaman ne yaptigimi bir tane daha cocugum var onda bir sorun yok boyle asirilik yani.

Eğer küçükken ona el yıkama, ayak yıkama, çorap konularında vs. Farkında olmadan bir baskı kurduysanız, ya da sertlik gösterdiyseniz o da bunu abartıyor olabilir. Etkilenmiş olabilir.

Çalışıyor musunuz? Bakan birisi var mı çocuklara? Anneanne babanne, bazı insanlardan görüyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…