How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bebek Beslenmesi oğlum göğsümü emmiyor artık..yardım...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

feyza25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2009
916
5
116
Diğer
son 1 aydır oğlum doymuyor diye geceleri sadece mama veriyorum..ve ek gidaya başladım artık..başlamaz olaydım :) kaşıkla yemeye bayılıyor ama iş emmeye gelince emmiyor..suratını çeviriyor zorla ağlata ağlata emziriyorum..sizce napayım..2 gündür bişey vermiyorum ama yinede aç olmasına rağmen emmek istemiyor ..geceleri uyku arasında emiyor ama...

yardım lütfen..benim gibi olan varmı.?..

benm kızım 2 aylıkken başladı öyle yapmaya uyanıkken almamak iiçn direniyordu başını çeviriyor ağlama krizine giriyordu bende uykuda verdimm hep uyutdum emzirdim geece gindiz öyle emdii.son 2 3 gündür düzeldi yineee uyanıkken alıyorr ama ukudaki gibi emmiyorkısa süreli emiyor.ben bunada razıım umarım geçiçi bi süre olur benm 2 ay sürddüü doktorda uykuda emzir ek bişey verme bırakmaın demişdi geçiçi durumdur dedi bebeklr yapar bunu ama sizde ısrarlı davranın dedi sakın emmiyor diye biberon falan verme açsa uyut emzirr.

Back