Oğlum geniz eti ameliyatı olacak..Tecrübeli anneler bakarmısınız?

bigsize83

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2006
1.128
12
158
41
İyi akşamlar kızlar.Oğlumun son aylarda özellikle okul açıldığından beri geçemeyen bir üst solunum yolları enf.ve geçmeyen sinüziti vardı.İlaç tedavisi çok yararlı olmuyordu.2_3 hafta sonra hastalık tekrar nüksediyordu.
Röntgen çekildi geniz eti baya büyümüş dedi doktor.geçmeyen enfeksyonlar bu yüzden,alınması lazım dedi.
Haftaya büyük ihtimalle ameliyat olacağız.Basit bir ameliyat diyolar ama ne biliim adı ameliyat sonuçta
Daha önceki konulara göz atamadım.zorlukları vs.varmı.
Hastanede bi kaç saat kalırsınz diyorlar.bu bi kaç saat için ne gibi şeyler alayım yanıma
Tecrübelerinizi yazarmısınız lütfen

merhaba oncelikle gecmis olsun
benim kizim 7 yasinda genizeti ameliyati oldu
tabii biz gec kalmisiz hem bademciklerini aldilar hem kulagina tup taktilar ve genizetini aldilar
eger sizin sadece genizeti alinacaksa sorun yok narkozdan cikarcikmaz yemeye icmeye basliyabiliyor
eger isinin uzmani bir dr. ise kanama bile olmuyor
benim kizim 3 ameliyat oldugu halde bir damla kanamasi olmadi
ama yanimzda sadece genizetini aldiran bir arkadasin kizinin agzindan burnundan kal gelmisti onlarin dr.u bu isin acemisiydi anlasilan acayip panik yapmisti surekli gidip gelmisti yanlarina

Teşekkür ederim cevabınız için.
Benim oğlumda 6 yaşında bizde biraz geç kaldık sanırım

Hayirlisiyla olsun-ciksin delikanli.Allah sifa versin.Cok gecmis olsun.Durumdan haberdar ederseniz sevinirim.

Çarşamba günü saat 9.00 da giriyoruz ameliyata

merhaba, büyük ihtimalle ameliyat oldunuz, çok geçmiş olsun...
biz de bugün oğlumun (4 yaşında) geniz etinin alınması gerektiğini öğrendik, o zamandan beri ağlıyorum...
ameliyat öncesi ve sonrasında neler yaşadığınızı paylaşırsanız çok sevinirim.
tekrar geçmiş olsun, acil şifalar.

Merhaba
Ameliyat öncesi ağır bir bronşit geçirdi oğlum ve hast.de yatmak zorunda kaldı bi kaç gün.
Çocuk doktorumuz ameliyatı erteletti.
Yine bir aksilik çıkmazsa haftaya cuma olacak ameliyatı.
Cebit;
Sizede geçmiş olsun..
Bende alınması gerektiğini duyduğumda kötü olmuştum.Sonrasını düşünerek rahatlıyorum .sık sık hasta olmayacak,rahat nefes alacak oğlum:)

Kızım 5 yaşında,geçen çarşamba günü geniz eti ameliyatı olduk.Hiç bir sorun çıkmadı.Biraz norkozdan açılırken sorun oluyor.Endişelenmeyin.Akşam eve gelip oynamaya devametti.

benim kızımda 3,5 yaşında bademcik ve genizeti ameliyatı olucak.ankarada yaşıyoruz.ufuk üniversitesine karar verdik ama tereddütlerim var.sonuçda ameliyat rüyalarıma falan giriyo allah korusun yavrularımızı.ameliyat olanlar hangi hastanede oldunuz.ankara için önerileriniz varmı?

Benim kızım 4 yaşında.anaokula başladığından beri sıksık hastalanıyor.kbb uzmanına götürdük.röntgen çektirdi geniz eti büyümüş ameliyat olsa iyi olur dedi ama benim kafam çok karışık.belli bir yaştan sonra sanırım 7 yaştı kendiliğinden normale dönüyormuş.tecrübesi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olun

30 Haziranda genizeti-bademcik ameliyatı oldu oğlum. Doktorumuz Emin İnalkaç dı.

Ameliyat öncesinde çok fazla bilgi vermediği gibi ameliyat sonrasında da çok ilgisiz davrandı.

Ameliyat öncesinde ne gibi sorunlarla karşılaşacağımızı söylemedi. Çocuğumun her ağlamasında panik olduk . Sürekli ağrı çekti. Böyle olacağını söyleseydi mutsuz ve de panik olmazdık. Ameliyat önlüğünü sakinleştirmeden giydirdiler. Onu giyen çocuk ağlamadan durur mu , sakinleştiriciyi alana kadar ağladı yavrum. Karga tulumba sedyeye biz yerleştirdik. Sağlık personeli eğitimsiz. Ameliyattan sonra yatağa yatırılışı tam bir traji komik olaydı. Çarşafının uçlarından tuttular. Temizlik görevlisi yatağa çıktı çarşaftan tutup kaldırdılar. Yeni ameliyat olmuş çocuğun odasına ikinci bir hastayı ve refakatçisini de alarak küçücük odada enfeksiyon kapma riski oluşturmaları da cabası. Ameliyat sonrasında doktor hiç yanımıza gelmedi. Biz indik yanına. Sormasam söylemiyorlar su içebilir birşey yiyebilir diye. Kötü karton bardakta iğrenç bir komposto getirdiler. İçiremedim bile. Her içirmeye çalışmamda kusacak gibi oldu. 1 tl lik dondurmayı dahi bize aldırdılar. Sağolsun saat 5 te lutfedip yanımıza geldi doktor. Hiçbir açıklama yapmadan geçmiş olsun dedi gitti.

Ameliyattan sonra 3 gün çocuğum su dahi içemedi hep ağladı. Aradığımda telefonunu açmadı doktor tatilde olduğundan dolayı. Hastaneyi arayıp sitem edince ve ben mesaj atınca ; getirsinler hastaneye serum takalım demiş. Gittik serumu taktık ama akşama yine aynı oldu. Zehir gibi ağrı kesici vermiş ,zaten çocuk su bile içemiyor ben o ağrı kesiciyi nasıl vereyim. Gittim kendim tatlı bir ağrı kesici aldım vitamin şurubu aldım da çocuğum kendine geldi.

Bayram sonrası 11 temmuz pazartesi kendisi çağırmadığı halde kontrole götürdüm. Zoraki bir kontrol etti. Tamam birşeyi yok geçmiş olsun dedi. Apartopar odadan çıktı.

25 yıllık cerrahlığına lafım yok ama hastasına ve hasta ailesine karşı çok saygısızca davranıyor.

Ve en önemlisi de operasyonel olarak hiçbir bilgi vermiyor. Hep aklınızda soru işaretleri oluyor. Soru sorduğunuzda hemen geçiştiriyor. Düşünün ki ameliyata aç mı tok mu geleceğini bile ben sordum da söyledi.

Şükrediyorum ki çocuğuma birşey olmadı ki bence siz de şükredin. Aksi takdirde mahkemede bulacaklardı kendilerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…