kızlar oğlum 3,5 aylık geceleri uyumak istemiyor bazen 1 de bazen 2 de bazen de 3 de uyuyor.normal şekildede değil illaki aglayacak yorulcak sonra uyuyacak.böyle alışırsa diye korkuyorum. acaba gaz mı diyorum ama gazını da rahat cıkarıyor dr da gazlı bir bebek değil dedi yinde gaz ilacıda içiriyorum. gündüzleri de uyanmak istemiyor zor uyandırıyorum öğlenleri.nasıl uyku rutini olusturcam bilemiyorum.sinirlerim iyice harap oldu. şimdiye kadar cok sorun etmedim ama çalışmaya baslayacağım. çok büyük problem olcak 5.30 da yada 6 da kalkıp işe gitmem gerekecek. 10 da yada 11 de uyusun istiyorum uyutabiliyorum bazen de ama 5 dak. sonra hemen uyanıyor. bana bu konuda yardım edebilir misiniz?
canım benim kız da 3.5 aylık ve cidden aynı sorunları yaşıyoruz benimki gündüz bile uyumuyordu çok araştırdım drlar diyorki uyku uykunun mayasıymış gündüz uyuyan bebek gece uyurmuş kesinlikle denedim gördüm aynen öyle işe gündüz uyutmaya çabalıyarak başladım ama ne mümkün asla uyumuyor ne puseti ne beşiği ne kucak hiçbişi uyutmuyor sonra oturur ağlarım hüngür hüngür sonunda annem ve babam koştu imdadıma çingene beşiği kurduk yatak odasına şuanda uyuyor çeşit çeşit yatağı var ama kabul etmiyor eee gündüz uyuyunca gece de uyuyor tabi ama uykuya yinede geç geçiyor uyutmadan yarım saat önce karanlık odaya gir kucağına al karanlıkta odada dolaş biraz piş piş de ne bilim onu rahatlatacak bişi baktın ki uyku moduna geçiyor biraz bekle tam uyumadan yatağına al ve bi süre yanında kal senin yanında olduğunu bilmeli sonuç deliksiz bi uyku dene başaracaksın ama önce gündüz uykularından başla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?