ah güzelim ben de aynı sorunu yaşıyorum..neler çektiğini anlayabiliyorum..kızımla birlikte ben de ağlıyorum..mafoldumbengeçen perşembe bi iğne oldum ben..eğer sütüm yediklerimden ötürü kokuyosa ve kızım o yüzden almıyosa diye..iğne çocuğun koku almasını engelliyomuş..iğne 3 hafta etkiliymiş..doktor o zmana dek anlaşılır dedi..şimdilik pek bi değişiklik yok..
bu sabah yine ağladı çok..karnı açtı,uyutmaya çalıştım sersemleyince verdim öyle memeyi aldı,öğlen ve akşamüst ağlamadan emdi..iğne işe yararsa adını veririrm sana..
emzirmeden önce fön makinesini çalıştırmayı dene,onun sesiyle sakinleşince emzrmeyi dene canım..biz genelde fön makinesiyle emziriyoruz:gitme:
25 ocakta da kızıma besin dayanıklılık testi yapılcak bi nevi alerji testi sanırım..farkında olmadan ona dokunan bişey yiyosam ondan rahtsz oluyosa öğrencez..sanada tavsiye ederim canım
bir de süt,yumurta,fıstık,ceviz,çkolata alerjen besinlermiş,bazı bebekler bunlara duyarlı oluyolarmış,ben kestim bunları yemeyi..
her yolu deniyorum,inatla emzirmeye çalışıyorum inşallah bırakmazlar..
unutmadan doktorum sakın ama sakın zorlama iyice soğutursun memeden dedi ama işte..anne yüreği..karnı aç diye dayanamıyorummelimden geldiğince zorlammaya çalışıyorum..sen de çok ısrarcı olma..ben uyumasını fırsat biliyorum uykuda alıyo memeyi..özellikle gece uykusundan uyandırmadan yavaşça kucağıma alıyorum,eşim parmağıyla ağzını açıyo memeyi tıkıyorum,çenesiyle oynayınca emmeye başlıyo,kolay olmuyo tabi 1 saat uğraşıyoruz..biraz daha büyüynce bilinçlenir hiç almazmış memeyi o yüzden çok ısrarcı olmamak lazımmış..
Allah sana da bana da yardım etsin canım..pes etme..ben 1 aydır uğraşıyorum:sinifsinif:geçicek inşallah:Saruboceq: