Çocuk Hastalıkları Oğlum diş mi çıkarıyor?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

foransys

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2008
269
2
96
Yozgat
oğlum 12 nisanda doğdu. yani şuan 4 aylık. ve inanılmaz derecede (dişi yok ama) elimize saldırıp ısırmaya çalışıyor ayrıca kendi elinide ısırıyor bu düş çıkma belirtisimidir?

slm cnm benmkide 23 martta doğdu aynı anlattığın şeyleriyapıyo bizde dişten şüpheleniyoruz diş kaşıyıcıyı tutamayacak kadar küçükler ne yapacağımı şaşırdım üstelik ağzındanda habiresalya akıyor son çare elimi yıkayıp diş etlerinin ovalıyorum rahatlıyor oğlum

Benim oğlumda 8 Nisan da doğdu. Yaklaşık aynı zamanlar hepimizin sorunu da aynı sanırım dişler ççıkmaya başlarsa damaklarda kızarıklık olurmuş, Dişlerin çıkmasından 2 ay önce bu tür belirtiller gösterebilirmiş. Belki de bu ayda yapmaları gerekenler bunlardır. herşeyleri ağızlarıyla tanıyacaklardır. Pazartesi doktara gideceğim. Onada sorarım. cevabını burayada yazarım.

benim oğluşum 8 aylık,yaklaşık 3-4 aydır bu şekilde..diş kaşıyıcıları almıyo,elleri sürekli ağzında,salyalar desen öyle :)) bizim ellerimize yanaklarımıza saldırıyo resmen:)) ama hala dişimiz yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…