oğLum çok zor uyuyo :(

asyun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
142
0
116
Ankara
merhaba kızLar benm oğLum 3,5 ayLık ..uykuya daLması okadar uzun sürüyorki işm gücüm hep kaLıo,nerdeyse bütn günm onu uyutmakLa geçio,uzun uzun uyumadığı için ..napıcağımı şaştım 1 saat sürüo uykuya geçişi
varmı aynı sorunu yaşayan ,bitkiseL birşeyLer tavsiye edebiLrmsnz ?? zinco damLa uyumasını koLayLaştırımıki ?

bu ilacı 2 aydır kullanıyorum gaz için 8 saate 1 düzenlı kullanıldığı sürece gaz problemi olmuyor ama uyku için işe yaradığını sanmıyorum yarasa benm oğluma yarardı hergün düzenlı içiyor fakat asla gündüz uykusu yok bugün 50 gunluk oldu ve bebeğim asla uyumuyo...

kızlar daha yolun başındasınız durun bakalım benimki 11 aylık oldu gece uykusu tamam süper ama gündüz hala uyku yok bugün öğlen 1 de başladım uyutmaya çalışıcam güya daha az önce daldı düşünün artık uyumadımı bişi yapamıyosun mümkün olduğunca oyalıcaksın yoracaksın hırpala severken yorulsun bu gaz için ben ne kimyasal ne bitkisel hiç bişi kullanmadım sadece kavrulmuş değirmenden geçirilmiş çörek otu yalattım parmak ucuyla ama üzülme uyku zamanla düzene giriyor baştan böle sapmalar oluyo illaki düzene girene kadar biraz zorlar seni

benimkide 8 aylık ama hala ne gece nede gündüz doğru dürüst uyuyabiliyor gece defalarca uyanıyor zamanla insan alışıyor ve katlanıyor bu duruma

moralini bozmayı hiç istemem ama oğlum 37 aylık ama uykusu gözünden aksada uyutmaya çalıştığımı bildiği için inatla uyumuyor... çözüm???????? tamamen ona bırakacaksınız kontrolü... kendi kendine proglamnacak yani.. bol şans..

benimde oglum 3 aylık bende cok çektim bu uykusuzluk problemini uykuya dalamamasının sebebi gazdır daldıgı gibide uyanıyodur ben sab simplex kullandım cok işe yaradı gazını cıkarmadan uyutamazsın ayakta hoplatarak gezdiriyorum ben hep hem gazını cıkarıyor hemde uykusu mayalanıyor sonra ayagıma alıyorum bu aralar kendi cıkarıyor gazını insallah zor dönemi atlatmısızdır 2 gün oldu ilacı kestim bi sorun yok gibi.. gece saat başı uyanıo emmek için sabırlı olmalıyız arkadaşım 9 ayı onların yüzünü görmeden kokusunu duymadan onlara dokunamadan nasıl sabrettiysek onlarla cok daha keyifli sabır ederek geçirebilirz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…