• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Oğlum çok terliyor.. :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

cilekk

Kücük adamIna asIk..
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2007
6.895
21
156
Rusya
Mama icerken bile o kadar cok terliyorki artik ne yapicagimi sasirdim.

her uykudan kalkista ya icine bez koyuyorum yada üzeri degisiyor o kadar cok terliyor yani.

üzerinde kisa kollu yada asliki badisi üzerindede esofmani filan oluyor,yani bundanda terlermi?

cok endiseleniyorum tek bizdemi var bu sorun diye.

varsa bu sorunu olanlar yardim edin lütfen.

canım eviniz çok mu sıcak oluyor biz yaz aylarında yaşıyorduk bu sorunu sadece askılı badi ile yattığı halde üstelik üstü açıkken gece kaç kez badisini değiştiriyordum,

evim genelde 21-22 derece filan oluyor ama yattigi odada daha düsük derece.

evet canimya 2 haftadir filan oldu.cok hareketli bir bebek acaba bundanmi oluyorki anlamadimki..

senı uzmek ıstemem ama benım kızım ıkıbucuk yasında ve ben hala aysıyorum bunu yapıcakta bısey yok.benım kızımher ne kadar korusamda cok sık hastalanıyo bu sebepten.sende elınden gelen kadarkoruycaksın.bende her gece 1 saatte bır saat kurup kalkıp ustunu kontrol edıyorum degısmesı gerekırse degıstırıyorum yoksa beını degıstırıyorum alah yardımcın olsun ne dıyeyım

aynı sorun bızdede var 6 yasında oglum dogdugundan berı terlıyor sıks sık hasta oluyo dr. goturdum ama care yok genetık dedı.her yere yanımızda yedekle gıdıyoz yanımızda havlu bıraz oynasın banyo olmus gıbı ıslak bu soruna care yok ben bulamadı 6 yıldan berı

aynı sorun 7 aylık yigenimdede vardı geçen ay dr götürdük kan ve idrara bakıldı belki enfeksiyon olmuştur diye ama allah çok sükür bişey çıkmadı mama yerken bile kafasının arkası terliyor gece daha çok sırtı terliyor annem baktığı için her kalktığında değistir dr lard zaten bu yaşlarda olur dedi ama yinede bir göster derim bilindiği gibi enfeksiyon kötü bişey önlem almanda fayda olur ama terli bırakma sakın dr bronşite çevirirsiniz dedi anlıyacagın iyi bakım gerekiyor geçmiş olsun

aynı sorun 7 aylık yigenimdede vardı geçen ay dr götürdük kan ve idrara bakıldı belki enfeksiyon olmuştur diye ama allah çok sükür bişey çıkmadı mama yerken bile kafasının arkası terliyor gece daha çok sırtı terliyor annem baktığı için her kalktığında değistir dr lard zaten bu yaşlarda olur dedi ama yinede bir göster derim bilindiği gibi enfeksiyon kötü bişey önlem almanda fayda olur ama terli bırakma sakın dr bronşite çevirirsiniz dedi anlıyacagın iyi bakım gerekiyor geçmiş olsun

kalıtelı nefes alamıyan copcuk cok terler canm ama bıberonda terlemesı normal efor harcıyor bırde hep derler erkek cocukları cok terler dıye genız etı veya alerjı olabılırmı aceba

benim oglumda 7 aylik hep terler ama ben onu az giydirdigimde ustunude cok ortmedigim zaman olmuyor benimkini genelde kafasi cok terler bilmiyorum neden ama kotu birsey oldugun sanmiyorum cunku kontrelerin oluyor bi sorun yok diyolar bana bence havadan dolayi oluyor benim ev bi sicak bi soguk benim bebek de ona gore terler terlemez arkadasim bence sen cocugu fazla girdirme bide bunu dene olmazmi

benimde ablamın kızı sürekli terliyorfu. kışın bile üstü açık yatar terlerdi. ve hemen hasta olurdu. geniz eti varmış onu aldırdık şimdi rahatladı. hem terlemiyor hemde hasta olmuyor olursada eskisi gibi aylarca sürmüyor 1 hafta olmadan geçiyor yada öksürük oluyor sadece. kbb ye gitseniz belki sonuç alabilirsiniz. önceden bütün doktorlara gitti ablamlar hepsi ilaç verdi çocuğun bağışıklık sistemide çöktü. bi doktor en sonnda geniz etine bakalım dedi onu aldılar rahatladırlar yani bi deneyin

benim kızımda saçlı ve kafası inanılmaz terliyor bi mama içiyor kafası sırıl sıklam 10-15gündür var

birçok sitede okudum d vitamini eksikliği olabilirmiş d vitamininide düzenli veriyorum ama dr götürücem

benim oğlumda 6.5 aylık ve yatarken terlıyor.hatta yattıgını yer sırılsıklam oluyor.gece kalkıp tulbent bırakıyorum sırtına.özellikle omuz ve ense kısmında oluyor ter.

Back