Oglum cok terliyor.. :(

cilekk

Kücük adamIna asIk..
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2007
6.895
21
Mama icerken bile o kadar cok terliyorki artik ne yapicagimi sasirdim.

her uykudan kalkista ya icine bez koyuyorum yada üzeri degisiyor o kadar cok terliyor yani.

üzerinde kisa kollu yada asliki badisi üzerindede esofmani filan oluyor,yani bundanda terlermi?

cok endiseleniyorum tek bizdemi var bu sorun diye.

varsa bu sorunu olanlar yardi medin lütfen.

canım ilk defa duydum ben bu kadar terleme olayını , doktoru ne diyo bu duruma ?

tatilden yeni geldim bu ay sonunda doktor kontrolü var

ama ben dayanamayip erkenden götürcem galiba.dayisida cok terlerdi

tüm test sonuclari iyi cikmisti o zamanlar.anlamadimki bu kadar ter niye oluyor.

evim 21-22 derece oluyor cok abartmiyorum sicak olayini.

merak ettim madem doktora soramıyorsun , pediatri portalina bi yaz bakalım ordaki doktorlar ne diyecekler? hem kendi doktorundan farklı bi görüş de almış olursun canım.. ama büyük bi ihtimalle genetiktir , bu tarz durumlar genetik oluyo daha çok..

benimkilerde terliyor ama seninki gibi çok değil bir ara sabah kalktığımda o kadar terli oluyorlardıki mecburen değiştiriyordum ama sonradan anladımki odamız da petekler yanıyor birde ufo var birde bizim aramızda yatıyorlardı..
yataklarına alıştılar yine terliyorlar üzerlerine kalın peluş değilde ince battaniyemiz ve örgü battaniyemizi örtüyorum oda pencere kenarında olukları için iki battaniye..şimdi terlemiyorlar arada kerem bey bir tarafa büzüşüp battaniyeyide eliyle çekince bakıyorumki yastık yaş.. ellerini dışarı çıkarıyorum ısıyıda biraz düşürdüm şimdilik normal seyrediyor..

cok hareketli bir bebek acaba bundanmi terliyorki diyorum..

oynarken bile terletiyor cünkü kendini.

aynı durum bizdede var çilekçim, eğer ev sıcaksa üstüde kalınsa üstündekiler sırılsıklam oluyor uykudan uyandığında, senin dediğin gibi mama yerken bile kafası boncuk boncuk ter oluyor yastığı mutlaka sırılsıklam oluyor ama bir rahatsızlık olduğunu düşünmedim nedense babasıda terler onun gibi, sor bakalım doktoruna bende merak ettim şimdi

sorayim yazarim burayada,farkindaysan bu denizlerin her halleri ayni:)

sorayim yazarim burayada,farkindaysan bu denizlerin her halleri ayni:)
sevinirim canım, hatta soya sütünüde sorsan iyi olur buradaki doktorların en aklına geliyor ama bak sizinki söylemiş

kesinlikle aynı canım adından olsa gerek, seviyorum ben denizleri:))

bizim oğlan emerken damla damla alnından süzülüyor terler..o derece yani...
ben pek kalın giydirmiyorum..tek kat..içinede çıt çıtlı yarım kollu atlaet...
uyrkende çok örtersem çarşaf su gibi oluyor...duruma göre ayarlıyorum üstüne örtecek şeyi....
bebekler çok terliyor...

malesef aynı sorun kutayımda da var,acaip terliyor mutlaka her sabah üstünü değiştiriyorum saten sırılsıklam oluyor,başıda saç olmamasına rağmen hep terli ki bende çıtçıtlı badi üstüne eşofmanını giydiriyorum,odamızda 20-22derece..hele banyo yaptırmasam ter kokuo resmen,napıcam beende bilmiyorumdelikafadulden

Mama icerken bile o kadar cok terliyorki artik ne yapicagimi sasirdim.

her uykudan kalkista ya icine bez koyuyorum yada üzeri degisiyor o kadar cok terliyor yani.

üzerinde kisa kollu yada asliki badisi üzerindede esofmani filan oluyor,yani bundanda terlermi?

cok endiseleniyorum tek bizdemi var bu sorun diye.

varsa bu sorunu olanlar yardi medin lütfen.

güzelim ...
kendim yaşmadım ama benden önce muyena olan bebeğe doktor soruyodu emerken terliyomu diye

bence bir doktora sor..

benım oglumda boncuk boncuk terlıyor
ama ben babasına benzedıgını dusundum cunku esım gecede ıkı kez yastık degıstırır basının terlemesınden

çilek benimki de çok terlemeye başladı.1 ay falan oldu galiba artık böyleyiz.ya benimki kilo aldı ya iyice artık ben ondan oluyo diyorum.yağlandın leyyn terliyosun diyorum:) ama hakkaten her sabah badisine varana kadar herşey değişiyo.ve bi süre sonra bi bakıyorum gerçekten çıkanlar buz gibi olmuş.değiştirmek gerek dedi doktorum. bu aralar çok hızlı büyüdükleri için terlerlermiş.sorun yok dedi.
mama emerken de başı terliyo o biçim.erkek ya bir de .sıcağı sevmiyo hiç.ben çok giydiriyordum üşür diye ama denedim üşümüyo valla.şimdi yatarken badi üstüne sadece penye tulum giyip yatıyo.üstüne de penye battaniye. kalın battaniye örtüyorum hemen uyanıyo sıpam.

Biraz geçç cevap yazdım arkadaşlar ama d vitamini eksikliğine bağlı bir hastalık belirtisiymiş.Benim oğlumda çok terleyenlerden.Doktorumuza sorduk birşey yok o hastalıkta yok dedi.Çok şükür dedim.yaz kış aynıyız.Yazın sadece bezi ile dolaştığı halde sırtında bocuk boncuk terler belli oluyordu.Belki günde 30 defa bile üzerini değiştirdiğim oluyordu.Eh elimde hızlı olmadığından üşütüyordum çocuğun üstünü değiştirmekten.Ama artık çözüm buldum.Sırtına koymak için tülbent yaptırdım.Terledikçe değiştiriyoruz.Oğlum şu an 11 aylık o kadar alıştıki sürekli elimle kontrol etmeme tik mi oldu ne benkontrol etmesem kendisi gelip eğiliyor önümde yavrum.:))

X