• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi Oğlum çişini tutamıyor...

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

mutedeyyin

Allah Var, Dert Yok..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2011
7.011
20
158
Arkadaşlar...
Öncelikle hepinize selamlar...
4 yasında bi oğlum var. Tuvalet alıskınlıgını 1 senedir oturttuk neredeyse... :21:
Ama gel gelelim, illa kaçırıyor.Hele çizgi film izlerken yada oyun oynarken bazen yapıyor altına...

Gece uykusunda arada kaldırıyorum.
Kaldırırsam iyi.. Ama bende uyuyakaldıysam, ortalıgı sel götürüyor anlayacagınız :1:

Bu normal bi süreç mi?
Nasıl alıştırabilirim iyice?
Sürekli kaçırıyor.Gecede kaldırmasam, o ıslaklıkla sabaha kadar yatar.
Rahatsız olmuyor. :19:
Birde kreşe verdim,öğretmenine söylemiyor.
Altını baglamakta istemiyorum, nasıl yapsam bilemedim...:24:
Öğle uykusuna yatırdıgımda zaten altına iyice yapıyor,bağlıyorum bazen...

Ne yapmalıyım, fikirlerinizi bekliyorum... :42:

Son düzenleme:
Arkadaşlar...
4 yasında bi oğlum var. Tuvalet alıskınlıgını 1 senedir oturttuk neredeyse... :21:
Ama gel gelelim, illa kaçırıyor.Hele çizgi film izlerken yada oyun oynarken bazen yapıyor altına...

Kaldırırsam iyi.. Ama bende uyuyakaldıysam, ortalıgı sel götürüyor anlayacagınız :KK1:

Bu normal bi süreç mi?
Rahatsız olmuyor. :KK19:
Altını baglamakta istemiyorum, nasıl yapsam bilemedim...:KK24:

Ne yapmalıyım, fikirlerinizi bekliyorum... :KK42:
Alıştımı nasıl yaptı bidaha tuwalete aynı anlattığınız kızımda böyle doktora götürmelimiyim

Alıştımı nasıl yaptı bidaha tuwalete aynı anlattığınız kızımda böyle doktora götürmelimiyim

Doktorluk bir durumda olabilir , psikolojik bir durumda.
Bence goturmelisiniz.

Eğer arada bez bagliyorsaniz ve tuvalet eğitimi sırasında da bunu yaptıysanız altına kaçırması normal tabi.

Doktorluk bir durumda olabilir , psikolojik bir durumda.
Bence goturmelisiniz.

Eğer arada bez bagliyorsaniz ve tuvalet eğitimi sırasında da bunu yaptıysanız altına kaçırması normal tabi.
Bez bağlamıyorum.. kakasını tuwalete yapıyo anne çişim geldi diyor tutmaya öalışıyo yarısı altında yarısı tuwwalette

Arkadaşlar...

Kaldırırsam iyi.. Ama bende uyuyakaldıysam, ortalıgı sel götürüyor anlayacagınız :KK1:

Bu normal bi süreç mi?
Rahatsız olmuyor. :KK19:
Altını baglamakta istemiyorum, nasıl yapsam bilemedim...:KK24:

Ne yapmalıyım, fikirlerinizi bekliyorum... :KK42:
Canını sıkmak istemem ama daha çok kaçıracak. Benim büyük oğlum 1 e giderken okuldan hep kirli kilotla gelirdi. 2 de azaldı, bu sene bitti çok şükür. Tembel olunca öyle oluyor işte. Yaptirabilirsen tuvaletini yaparken kegel egzersizi yaptır.

aynı sorun bizde de var. birkaç ay oldu ogreneli. gece kuru kalkmasina rağmen gündüz mutlaka kaçırıyor. konuştum olmadı, uyardim olmadı, kızdım olmadı. ne yapacağımı şaşırdım artık sürekli çamaşır değiştiriyorz bunun çözümü nedir acaba.çözüm bilen bulan varsa lutfen yardım etsin

Back