O kadar yorgunum ki.. Bu olay olmadan bir gece önce dua ettim allahım bnm yavrum iyi olduğu için bize bunu yaşatanlara hakkımı helal ediyorum.. Eski eş ve ailesini kast ettim. Çünkü benim oğlm iyi bnm tek dersim evlatlarım. Çok şükür mutluyuz, huzurluyuz, çocuklarımla aynı sofrada yemek yiyoruz dedim.. Ama sabah böyle oldu...
Geçen hafta arkadaş dediki ayy ramazan yoruyor yemek yap iş güç... Bnim için o kdr güzeli, geçen ramazan kapıda gözüm yavrum gelecek misadcee orucumu suyla açıp insanların kaşık çatal sesini duyup yere yatıp ağladığımı bilirim.. Bnm için her şey çok anlamlı.. Pilav yapıyorum allahım şükürler olsun tek çeşit değil son yemeği yapıyorum.. Çünkü önceden o olmadığı için bir çorba yapıyordum. Onun eknek alıp eli kolu dolu gelmesi bni o kdr mutlu ediyorki..
Geçen gün ay bayram geldi temzlk yapmalıyım dedim,,, biraz dağınıklar şikayet ettim ama bu sabah kalktım bayram benim evlatlarımmış.
İnş bu illetten kurtulur. Bu bir kayma dönemi olarak geçsin gitsin. Dünden beri hiç görmedim. Uyuyor.. Sanki yıllar geçmiş gibiyim.. Az önce sarıldım öptüm kaldığımız yerden devam annem dedim.. Tm dedi.. Bni sevdiğini söyledi...
Sen kötünün iyisini seçeceksin. Sentetiklere bulaşmasın. Onlar öldürücü. Benim eşimin 15 sene yanında çalıştığı şarkıcı da ot içiyor. Efendiliğiyle tanıdığımız, senelerdir bu piyasada hiç bir vukuati olmayan bir adam.Bizim 2 buçuk yıl içmişliği ve bu süreçte çoklu madde kullandı. Bonzai, med, hap, ne bulursa içmiş... Evet ot içmiş... Bn ne içtiği değil neden başladı niye diye paniğim.
Şöyle düşünmeliTeşekkür ederim cnm... İnan çok istiyor kurtulmayı... Aslında mutlu görünüyor, ama içindekileri bilemiyorum. O bizim babasıyla olan yuvamızı istiyor. Çünkü pisikoloğaa, annemi aldattı babamdan utanıyorum, onun yerine başka kadını koyması bni üzüyor bnde bu olaylardan sonra yanlış arkadaş seçtim demiş... Canım yavrum, ben ona hem anne hem baba olurum desem de olmuyor. Kimse evladını annesiz babasız büyütmesin. Onların bu iki güce çok ihtiyacı var... Bakın eşimden sağudu aşkın, sevginin s bile yok... Geçen kapıya geldi Bn seslerini duyuyorum... Arabadan indi oğlum babsına görüşürüz baba dedi ve ayrıldı... Bnm canım yandı. Bir evlat babsına görüşürüz dermi eve girerken. Oysa oğlumda üzülmüştür. Neden diye sorgulamıştır ki eminim babasıda bunu düşünmüştür.
Bence ne içtiği daha önemli panik olmaya gerek yok bence. Belki bi iki cekti geri verdi yolda gördüğü arkadasindan. Anlik bisey olabilir. O yuzden cok dramatize etmezseniz daha yardimci olursunuz.Bizim 2 buçuk yıl içmişliği ve bu süreçte çoklu madde kullandı. Bonzai, med, hap, ne bulursa içmiş... Evet ot içmiş... Bn ne içtiği değil neden başladı niye diye paniğim.
Akşam görüyor orda sizinde belirttiğiniz gibi bşr iki çekiyor... Biz kokuyu aldık... Ama sabaha plan yapıp evden gidip içmiş. Dramatizelik bşr durum yaptığımı düşünmüyorum... Geceleri hastane katlarında, köprü altlarında, parklarda, 4 gün sonra eve gelen, savaş çıktı diye halisilasyon sonucu eve koşarken araba çarpan bir oğlm dan bahsediyorum... Onu bu durumdan çekip kurtarıp 4 ay eskisinden de muhteşem bir çocuk olmuşken bu olay bni yatağa düşürdü. Sizce normal değil mi?Bence ne içtiği daha önemli panik olmaya gerek yok bence. Belki bi iki cekti geri verdi yolda gördüğü arkadasindan. Anlik bisey olabilir. O yuzden cok dramatize etmezseniz daha yardimci olursunuz.
Aminnnnn, çok teşekkür ederim...Amatemde tedavi olması lazım Allah kimsenin başına vermesin Rabbim size çokça sabır oğlunuza da bıraktıracak güç nasip etsin.
Aynen dediğiniz gibi ama o bu şekilde davrandı... Arkadaş çevresindeki tüm çocuklar o kdr iyi aileler ki anlatamam... Bn bununla tanışmadan önce kötü aile çocukları kullanır diye düşünürdüm... Ama mlsf hiç öyle değilmiş.Şöyle düşünmeli
Babam annemi aldattı , ayrıldılar ama ben madde içerek babamı cezalandırmıyorum ki annem daha çok üzülüyor.
Annem hem aldatıldığı için hem de çocuğu madde kullandığı için üzülüyor diye düşünmeli.
Arkadaş ortamı da kötü anladığım kadarıyla
Başka yere taşınma şansınız yok mu canım
Belki o ortamdan uzak kalırsa maddeden de uzak kalır.
İnşallah canımmAynen dediğiniz gibi ama o bu şekilde davrandı... Arkadaş çevresindeki tüm çocuklar o kdr iyi aileler ki anlatamam... Bn bununla tanışmadan önce kötü aile çocukları kullanır diye düşünürdüm... Ama mlsf hiç öyle değilmiş.
Ama bu çevreden kesinlikle çıkıcam. 10 güne kdr askere gidecek Bn de az önce eski eşe yazdım. Bu evi satıp başka yerden ev alacağımı, oğlumun döndüğünde bu çevreye gelmemesini söyledim. Yarın yada diğer gün oturup konuşacağız.
Mimlemek derken askerden bu sebeple almak yerine, bedelli askerliğe bsşvurabilirim.. Bu imkanım varken.. Şimdi bu şekilde tedavi için seni askere gönderemiyorum dersem delirir... Bakın biz her şeyin en iyisini isteriz, fakat bu madde kullanan kişilerde mlsf sökmüyor...örneğin bna pisikoloğaa götür diyorlar çok ta haklılar ama geliyormu hyr,,, bn ağlayarak sızlayarak götürüyorum en fazla 2 defa gidiyor. Arkadaşına da annem üzülmesin diye gittim diyor... Ama grip bile olan bşr kişinin elinden tutup hadi doktora diyebiliyorsunuz..Alginiz da problem var sanıyorum. Oglumun durumunu gizliyorum "mimlemek" istemiyorum. Yazan sizsiniz. Yaptiginiz yorumdan da haberiniz yok. Gercekleri duymaya tahammulunuz yoksa konu acmayin.Madde kullanimi ve suc iliskisi asikar. Yorumlarimi anlayan, anlamistir. Hemen bir acistasyon, acılı anneye bunlari soylemeyin vs. Ne var yazdiklarimda, at gozlugunuzu takmaya devam. Size bol sans
Kabul etmese de bnm payıma düşenle alırım borç harç... Yeterki o iyi olsun. Cnmsınİnşallah canımm
Kabul eder babası da
Biter senin de çilen
Üzme canını
Sen çok güçlü bir annesin
Kabul eder bence bir şekildeKabul etmese de bnm payıma düşenle alırım borç harç... Yeterki o iyi olsun. Cnmsın
İnşallah canımm
Kabul eder babası da
Biter senin de çilen
Üzme canını
Sen çok güçlü bir
Bnm oğlum kurtulmak istiyor çok şükür.Çipi söktüren,kullandığı ilaca bağımlı olan(ismini veremiyorum)amatemden reşit ise çıkıp gelen çok.
Maalesef kendimce bilgi sahibiyim. Eğer kişi istemiyorsa mümkün olmuyor. Kullanım dozu,süresi çok önemli.
Zehir gibi çocukları zehirliyorlar.Bu konuda çok üzülüyorum
Geçecek Allah'ın izniyle nice bayramlar, ramazanlar göreceksiniz birlikte
Rabbim yardımcın olsun
Evlat sıkıntısı öyle zor ki...inşallah doğru yoldan sapmasın hiçbir evlat...Rabbim gönlünüze ferahlık versin tüm kalbimle dua ediyorumKonularımı az çok biliyorsunuz. 2 buçuk yıldır madde içen oğlumu 4 aydır kurtarmıştım..o kdr güzel 4 ay geçirdim ki, ömrümde böyle mutlu olmadım diyebilirim. Çok iyiydi eskisinden de çok iyi. Ama bir kaç gündür bir şyler olacak hissiyatı vardı. Rüyamda oğlum elinde bombayla evimize girdi, ve üzgün bir hlde bna bakıyordu. Ona hmn polisi arıycaz ve boş araziye bırakalım dedim. Uyandım. Ve böyle bir şy olursa kahrolurum,,, çünkü rüyalarım hiç boşa çıkmaz bnm. Tabirleri dahi okumadım.
Belirttiğim gibi bir iki gündür bni spora bırakıp az dolaşıcam diyor, oysa kız arkadaşını almadan bni bırakmazdı. Dün babası iftar vermişti, oğlumda gitti. Bni aradı babsı, şimdi çıktı geliyor diye. Bekledim yok. Babası çıktı aramaya, bizim çevrede araçla dolaşırken karşılaşmışlar,, eve geçicem demiş. Yine gelmedi.babsı az daha dolanınca yan yana araçla geçmişler birbirlerinin yanında. 15 dk sonra yani toplamda 40 dk sonra geldi ki bunu 4 ayda hiç yapmadı. Bna masaj yaparmısın dedi. Odasına çıktı,yanına gittiğimde bir koku aldım. Çok farklı... Bir şey kokuyor ama dedim... Öptüm onu, senmi kokuyorsun dedim,,,, ama yok bir anlık geldi o koku. Sahura kaldırma bni dedi... Oysaki sahursuz bir günü yok. Tm dedim su verdim. Sabah 6 uyandı... Oruç tutmasam acıktım anne dedi. Bnde tm zorlama o zmn kendini diyip gözleme yaptım yedi. Ablamı işe bırakıcam dedi. ablası da istemedi... Bnde uyu dedim hyr bırakıcam dedi... Tm bnde geliyim o zmn dedim... Aslında işkilkenmiştim ondan bu ısrarım..hyr dedi... Tartıştık. Bu gitti ablası bni aradı, anne akşam kardeşimde bir koku vardı dedi. O an anladım Bn doğru tahmin etmişim. Akşam bna söyleseydi bu gün bırakmazdım.
Bu arada oğlm telefon kullanmıyor, eski arkadaşlardan uzak olmak adına. Bu nedenle ona ulaşamadık. 4 saat babası aradı çevreyi. Ve kapıda ikisi, oğlmn gözleri kıpkırmızı. Kahroldum. Onca emek, onca, hayal, onca umut çöp oldu. Yıkıldım. Şimdi uyuyor, bense iftar soframı kurmadım, yatakta bir kaç damla suyla orucumu açtım. Mayısın 2 de askere gidecek. Artık çok karamsarım. Hiç umudum yok. Gücümde yok eskisi gibi. Muhtemelen dün akşam arkadaşıyla yolda karşılaştı ve o da madde içmeyi teklif etti, içti ve bu günde devamı geldi..
Konuma bir ekleme yapmak istiyorum. Dün yukarıda yazdıklarımdan sonra ben hiç konuşmadım, zaten uyuyordu. Bu gün kız arkadaşıyla konştum. Eve gelirken 2 arkadaşını görüyor arabaya alıyor, onlarda var içermisin diyor ve devamı geliyorpişman olduğunu, bir daha yapmıycağını söylemiş.
Yok canim sizin paniklemenizi anliorum hak da veriyorum gecmis konularinizi da biliyorum cok zor seyler atlattiniz ailecek. Ben sadece oğluna yansitma diye soyledim. Yani tepki gösterince istemeyerek tekrar itebilirsin diye. Kimyasal kullanmadigi sürece cok sıkıntı yok. Tabi taviz tavizi doğuruyor ama gecis surecinde tolere edilebilir sanki.Akşam görüyor orda sizinde belirttiğiniz gibi bşr iki çekiyor... Biz kokuyu aldık... Ama sabaha plan yapıp evden gidip içmiş. Dramatizelik bşr durum yaptığımı düşünmüyorum... Geceleri hastane katlarında, köprü altlarında, parklarda, 4 gün sonra eve gelen, savaş çıktı diye halisilasyon sonucu eve koşarken araba çarpan bir oğlm dan bahsediyorum... Onu bu durumdan çekip kurtarıp 4 ay eskisinden de muhteşem bir çocuk olmuşken bu olay bni yatağa düşürdü. Sizce normal değil mi?
Anladım cnm, evet ona çok yansıtmamalıyım... Ama bu o kdr değişik bir durum ki karşındaki hasta ona yardım etmek istiyorsun ama o seni Red ediyor... Gözünün önünde eriyip bitiyor hiç bir şey yapamıyorsun... Oysaki bir hiç, kendi kendilerine yaptıkları bir hastalık ve sonuçları dehşet korkunç. Bir o kadar kolay kurtulma yolları varken bir o kdr da ümitsiz hale getirilebiliyorlar.Yok canim sizin paniklemenizi anliorum hak da veriyorum gecmis konularinizi da biliyorum cok zor seyler atlattiniz ailecek. Ben sadece oğluna yansitma diye soyledim. Yani tepki gösterince istemeyerek tekrar itebilirsin diye. Kimyasal kullanmadigi sürece cok sıkıntı yok. Tabi taviz tavizi doğuruyor ama gecis surecinde tolere edilebilir sanki.
Allah razı olsunEvlat sıkıntısı öyle zor ki...inşallah doğru yoldan sapmasın hiçbir evlat...Rabbim gönlünüze ferahlık versin tüm kalbimle dua ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?