OĞLUM BU GÜN MADDE İÇMİŞ.

Mimlemis olmak belki daha hayirlidir. Madde bagimlisi birinin, beyni normal islevde calismaz. Kendine ve etrafina zarar vermesi muhtemel. Askerde kendi kafasına sikan da var, arkadasini vuranda bilemedim. Gizlenecek bir durum degil
Gercekten inanilmazsiniz. Karsinizdaki bir anne.

Siz kocaman bi şakasınız

torbacı mısın arkadaşım sen ne diyorsun ya!
bağımlılık yapmıyor da bizim ortalarda gördüğümüz uyuşturucu parası için bedenini satan hırsızlık yapan annesinin kafasını kesip balkondan atanlar ne
ya da konu sahibi senelerdir niye çocuğunun peşinde rezil kepaze
yapmayın rica ediyorum ya
biri okuyup iyi değilim ya bağımlılık da yapmıyormuş içeyim bi süre de kafam dağılsın deyip bağımlılığın pençesine düşse vebalini ödeyebilir misiniz

2021 de açmış olduğunuz oğlunun davası konununuz yorumlarını tekrar okuyun oradaki tavsiyelerde aynı orada şehir değiştiriyordunuz .Yıllardır meseleleriniz aynı sonra ben yorum yazınca kendinizi savunmaya geçiyorsunuz .
Oğlunuz aynı ise sizin tutum ve davranışlarınız da aynı ..Keskin çözüm arayışlarınız yok .

ay resmen uyuşturucu güzellemesi yapıyor. değilim falan diyor da bildiğin keş haberi yok
başkasına da sebep olacak
Bağımlılığın hangi türü kararında olmuş ki? Kumar, alkol, uyuşturucu.. hiçbiri desteksiz bırakabilecek türden değil. En günahsızı sigarayı dahi kararında içebilen var mı? Benim babam 50 sene boyunca içti. Pek çok yöntem denedi, bırakamadı. Eşim günde 2 paket içiyor, bırakamıyor.
Çok samimi arkadaşım esrar içiyordu. Her akşam içiyordu. Gözleri kan çanağına dönüyordu. Ben bir kere uyardım. “Bak bu sana zarar veriyor. Yardım al” dedim. “Üzerine vazife olmayan şeylere karışma” dedi. Sonra duydum evlenmiş. Bir oğlu olmuş. Karısı madde kullandığı için 1 sene içinde boşanmış. Oğlunu da göstermiyormuş.
Başka bir arkadaşım alkol bağımlısı ve şişede durduğu gibi taşıyamıyor. Bir gece çıktığımızda “Ben eve döneceğim” dediğimde arabamın camını yumruk atarak kırmıştı. O yüz yine verilmiş sadakam varmışta daha kötü bir olay yaşamadım.
Eşim eskiden Gaziosmapaşa’da tombala oynatan bir kumarhaneye gidiyormuş. Taksicisi, pazarcısı o gün kazandığı yevmiyeyi kumarda yiyormuş. Tamam bizde Amsterdam’da yaşamıyoruz ama bir şeyleri de gördük.
Bu üye saçmalamış.

ya benim korkum boşluktaki biri lafına güvenip gidip başını sokacak bu belalara. o kadar ısrarla bağımlılık yapmıyor diyor ki bi de

ya benim korkum boşluktaki biri lafına güvenip gidip başını sokacak bu belalara. o kadar ısrarla bağımlılık yapmıyor diyor ki bi de
Bir de doktor kuzenim de yapmıyor diyerek konuyu tıbben de haklı çıkarmaya çalışıyor. Bu siteyi küçücük insanlar kullanıyor, zor zamanlardan geçen kendince bir çözüm yolu bulmaya çalışan insanlar kullanıyor. Aa doktor da bağımlılık yapmıyor demiş diyerek bağımlıya dönüşse nereden bulacağız bu üyeyi?

Diyorumya dışarıdan bakana çok kolay. Bnde arkadaşlarım anlatınca sizler gibi fikir veriyorum,,, ama olmuyorrr... Bursaya gidiyordum, işimi her şeyimi ayarladım gelmedi.. İzmire gidiyordum ama yine gelmedi. Sen seç dedim istemedi.... Evimi bıraktım mağazama yerleştim, bir oda yaptım ikimize, o bni bıraktı gitti eve... Gitmedim, 2 ay direndim... Ama mecbur döndüm... Şimdi bna oğlun bir şehire gidecek ve iykeşicek deseler sizce Bn kalırmıyımmm,,,, aslaaaaaa.... Ama bebek değil ki elinden tutup kucağına alıp kaçıp gideyim... Bni yolda bırakıp kaçıp gidiyor,,, 3.gün yok..... Kimsenin başına gelmesin bu durum, ancak çeken bilir. Hasta olsa ki hasta, yani o hasta olduğunu kabul etse doktora alıp götürürüm m, çare ararım, ilaç kullanırım.. Ama yok, çocuk hiç bir şey istemiyor... Çok şükür şimdi iyi... Bu gün alışverişe çıktı giysi almak istedi... 2 mayısta askere gidecek... Başka şehire gelmez ama bu semtten çıkıcam... Şöyle bir durum var, o kötü günlerde bu evden bu çevreden asla gitmek istemezdi ama şimdi gelir.... Çünkü bu çevreye takılmıyor.

Hepsini denedim demişsiniz
Eroini de denediniz mi damardan verileni ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…