OĞLUM BU GÜN MADDE İÇMİŞ.

Cok gecmis olsun yani yanlis anlamayin imkaniniz varsa yasadiginiz mahalleyi degistirme imkaniniz varmi veya sehiri degistirme imkaniniz en azindan oglunuz icin? O arkadaslar cok tehlikeli oglunuzu birakacak gibi degiller.

Doktor kuzeniniz her hastalığı deneyimleyerek mi öğrenmiş? Öyleyse ben maalesef çok bilgisiz kalmışım bu konuda

Her sene başka bir uyuşturucu kullanmadım. Parti ortamı olduğunda bende kullanırım arkadaşlarım gibi, elde ne varsa. Ve hiçbirşeye bağımlı olmadım. bir gün kokain kullandım diye öbür gün 'aaaooo acilen kokain ihtiyacım var' hissiyatı olmadı. Bunu benden daha sık kullanan arkadaşlarımda var kendilerini harika bir şekilde kontrol edebiliyorlar. 4-5 gün arka arkaya içseler bile ardından aylarca içememeyi biliyorlar. Nasıl açıklanır bilmiyorum bu.. ,biraz zor sanırım hiç denememiş olana anlatmak.. Hele de ot, aralarında en masumu, sigaradan bile (tabi eğer saf ot ise).. İstersen 2-3 ay hergün iç ve sonra bırak, çok kolay.. Sigarayı bırakamazsın ama otu bırakırsın istediğin zaman (bu benim deneyimim)..

Daha ne denir bilmiyorum.. Konu sahibine demek istediğim bu..... Eğer oğlunu arkadaşlarından uzaklaşırsa kullanmaz, yoksunluk yaşamaz (eğer kullandığı ot falan ise), fiziksel bir sıkıntı yaşamaz... Onu kurtarabilir. Daha da deneyim meneyim paylaşmayacağım:) Konu sahibi alması gerekeni almıştır:))

Madde ama hangi madde?
Yurt dışında sistem farklı sanırım. Türkiye'de madde bağımlılığına sigara da giriyor alkol de, amatem'lerde de her maddenin bağımlısı var, ha çok kokain yok çünkü genelde maddi durumları iyi olduğu için özel klinikleri tercih ediyorlar. Bi maddenin spesifik bi tezi yazılmıyorsa da madde bağımlılığı diye geçer, kimyager değilim ben maddelerin kimyasal formüllerini araştırmayacağım. Hangi madde sorunuzun anlamı nedir, yine esrara mı bağlayacaksınız konunun esrarla ilişkisi %3 iken?

Benim erkek kardeşimde iciyordu bu illeti annem gece gündüz garibim gözünden yaş dinmiyordu kadinda artik hersey bitmişti yemek yemiyordu gezmeye gitmiyordu ki annem gezmeyi cok seven biri ama sürekli kardesimin arkasindaydi kadinda keyif morel kalmadi hastalandi annem kahrindan hic bir anne cocuguna yakiştirma biz üsküplüyüz ailemizde akrabalarda hic birimizde böyle birsey yoktu ama kardeşim hem kendi hayatini hemde bizim hayatimizi mahfetti .sonra yakalandi cezaevine girdi şimdi cok pişman ictigine o hatalari yaptigina ama nafile .bugun bayram herkez disarda o icerde .icmiycem diyor töbe diyor .ya gercekten cok berbat illet ya .allah kurtarsin oglunu .duydukca böyle gencleri cok üzülüyoruz annem cok üzülüyor bu nasil başimiza geldi diye kadin polisin yolunu bilmezken kardesim ögretti ya bize .cok zor coookkk .hastaneye yatirmayi düşünmeyin orasi daha betermiş kardesim yatti ve orda daha kolay oldu icmesi aldik hastaneden .bir uzmanla görüşün .cok gecmiş olsun allah kurtarsin ya

Eki Görüntüle 3236677

Doktor kuzeniniz her hastalığı deneyimleyerek mi öğrenmiş? Öyleyse ben maalesef çok bilgisiz kalmışım bu konuda
Bu arada bu kadar yeter! ben vermem gelerek bilgi ve deneyimlerimi verdim konu sahibine.
Nasıl bir şey olduğunu ve nasıl kurtarabileceğini anlatmaya çalışıyordum, çünkü benim ailemde de böyle bir sorun oldu. Konunun benimle uzaktan yakından alakası yok. Sadece ne biliyorsam ve ne yaşadıysam onu paylaştım. İster inan ister inanma, ya da ister hak ver ister verme. Hiç ilgilenmiyorum... :) Ben çoğu uyuşturucuyu denedim, ve hiçbirie bağımlı değilim. Daha sıkça kullanan arkadaşlarım var ve hiçbiri bağımlı değil. Ve eğer fiziksel bağımlılık yoksa, kurtulma ihtimali vardır.

Ben kendi aileme bile tüm her şeyimi söyledim o kuzenimi kurtarabilmek için. Beni, evet, yargıladılar ve yadırgadılar.. Ama farketmez ben bildiğimi ve deneyimlediğimi söyledim. Bu fiziksel bir bağımlılık değil, psikolojik ve çevresel.. Bu kadar... Eğer çevre değişirse o da değişir...

Tamam

Çok geçmiş olsun.. Rabnim kurtarsın.. Aynen beni anlatmışsınız.. Oğlumla beraber karakol, cezaevini öğrendik.. Ama şimdi iyi içmem diyor... İniş. Ne güzel bırakmıştı...

Cok gecmis olsun yani yanlis anlamayin imkaniniz varsa yasadiginiz mahalleyi degistirme imkaniniz varmi veya sehiri degistirme imkaniniz en azindan oglunuz icin? O arkadaslar cok tehlikeli oglunuzu birakacak gibi degiller.
Çok teşekkğr ederim, evet çıkıcam buradan. Yeterki çocuğum iyi olsun.

Çok geçmiş olsun.. Rabnim kurtarsın.. Aynen beni anlatmışsınız.. Oğlumla beraber karakol, cezaevini öğrendik.. Ama şimdi iyi içmem diyor... İniş. Ne güzel bırakmıştı...
Inşallah icmez ona güvenmeniz lazim yanliz birakmayin siz biliyorsunuzdur tabiallah birdaha göztermesin

yazdıklarınız tamamen bnm eski ahkem kesmem..şunu yaparlarsa böyle yaparım gibi konuşurdum... Ama olmuyor.. Evlada hiç bir şey yapamıyorsunuz. Sizi tanımıyorum ama tanıdığım hiç bir anne yapamadı... Evlat başka bir şey.. Kocadan vazgeçilir ama evlattan asla... Bir gece gelmesin de bir gece nerde diye bilmeyinde, içip öldüğünü düşününce o valizi kapıya koyamıyorsunuz... Bnm oğlm 4 gün eve gelmemişti,, almıycam dedim... Telefonum çaldı, oğlm arıyordu. İlk defa açmadım. Birden kapıda bir bağırma sesi... Annneee, Annneee, kapıya öyle koştum ki duvarlara vura vura... Açtım kapıyı içeri koştu elimi tuttu anneeee ölmesin dimi, ölmedin.. Ne oldu ne ölmesi dedim... Savaş çıktıya dedi.. İnsanlar birbirine ateş ediyordu, savaş çıktı dedi... Ayağı bileğine kdr yırtılmış kan akıyordu... Ayağına ne oldu dedim,,, bn sana koşarken araba çarptı bna dedi.... Kahroldum... Yavrum ölseydiiii... İnanın 3 gün ölü gibi gezdim... Bunu ben mi yaşadım, bu ne allahım,,, bnm oğlum bitti gittiiiiii yaaa ölüyorum m.... Siz onu valiziyle kapıya koyamazsınız. Rabbim evlatlarınızı güzel hayırlı insanlara denk getirsin..

Malesef cezaevinde de içiyorlar. Bnm oğlm cezaevine de girdi çıkar çıkmaz maddeye koştu. Hatta cezaevinde çevrede edindi ona akıl hocalığı yspıp istanbulda yolladılar... Şu anda iyi, pişmanım dedi İnş öyle olur. Zaten askere gidecek. Bakalım nsl bir süreç bizi bekliyor.

Inşallah icmez ona güvenmeniz lazim yanliz birakmayin siz biliyorsunuzdur tabiallah birdaha göztermesin
Ona güvendiğimiz, çok sevdiğimizi, yanında olduğumuzu hep dile getirip hisrttşriyoruz... Zaten çok seviyoruz ve bunu hep gösteriyoruz... El bebek gül bebek. İnşşş tüm yavrular kurtulur bu illetten.

Ona güvendiğimiz, çok sevdiğimizi, yanında olduğumuzu hep dile getirip hisrttşriyoruz... Zaten çok seviyoruz ve bunu hep gösteriyoruz... El bebek gül bebek. İnşşş tüm yavrular kurtulur bu illetten.
Amin aminnn kardeşim.allah sizide bir daha böyle acı vermesin

antalyada bir dernek vardı öğrenciyken röportaj yapmıştım kepez ilçesinde doğal yaşamla uyusturucuyu bıraktırıyorlar aybuder kepez yazarsanız çıkabilir belki orayla bir görüşün

Cezaevinde nasıl iciyorlar yahu? Girerken genital bölgene kadar aranıyorsun . Cevre edinmis olabilir ama eğer saglam biri değilsen ( is adamı sözü gecen) ihtimal vermiyorum ben

TCK 190/2 Uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını özendirenler: Uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını alenen özendiren veya bu nitelikte yayın yapan kişi, beş yıldan on yıla kadar hapis ve bin günden onbin güne kadar adlîpara cezası ile cezalandırılır.

Lütfen hanımlar rica ediyorum sitede hem üye olan hem ziyaretçi olarak okuyanlar arasında genç bir kitle de olduğunu, gençlerin burada okudukları yorumlardan etkileneceğini unutmayınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…