• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlum boy uzunluğunu çok takıyor?

anneruhuuu2112

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2019
2
0
1
46
16 yaşında. Babası uzun, dayıları uzun, amcaları uzun. Ama o baba tarafına cekmis bu yaşına rağmen iri yapılı biri. Benim abilerim sıskadır :D
Doktora gitmiştik daha uzamazsın dedi boyu 2.5 cm uzadı bir ayda. 174 oldu. Babası, amcaları, dayıları hep geç uzamış. Bu doktordan önceki doktorlar hep en az 1.85 olur diyolardı. Laf anlatamıyorum, ben kısa olduğum için babasına çok ayıp şeyler söylüyor. Üzülüyorum. Lütfen bilir kişiler ve tecrübeli anneler yardım etsin, ben ne yapmalıyım ve bu çocuk gerçekten uzar mı??

Merhaba çocuğum henüz yok ama okuyunca çevremde gördüğüm örnekleri yazayım dedim. Amcamla aramda 6 yaş var. O yüzden lisede bu boy yüzünden neler yaşadığını biliyorum. Babaannem doktor, hacı , hoca ne varsa hepsini gezdirdi. Onun da boyu 160 cmdi. Amcamın psikolojisini de bozdu. O da kafa dağıtmak için iki yaz kendini baskete verdi. 2 sene içinde 195 e çıktı.

Eşimde de aynısı olmuş. En fazla 175 olur derlerken o boyu hiç takıntı haline getirmemiş. Bol bol basket oynamış, futbolu sevmezmiş çünkü. Onun da boyu 193. Hep lise sonda bir anda boyları atmış.

Oğlunuza basketbolu aşılanasanız? Hem spor sadece bedene değil ruhsal sağlığına da çok iyi geliyor. Ben anksiyetemi step ve zumba yaparak yrndim ve ilacı bıraktım. 😊

Merhabalar. Güzel ve uzun yorumunuz için size çok müteşekkirim :)) Oğlum babasının şirketinde çalışıyor şu an, fakat hafta içi arkadaşlarıyla genelde basket oynuyor ama çok değil. Haftada 3-4 kez. Sizinkiler de lise sonda uzamış. Bizimki de öyle olur inşallah. Aslında boyunun kısa olmadığını o da biliyor fakat çok iri yapılı biri. Dolayısıyla kısa durduğundan kafaya takıyor. Bide ailesinden kısa ya, ondan :D ben lise sonda atacağını düşünüyorum. Dilerim ki öyle olur, siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Tekrar çok teşekkürler :)

Back