Çocuk Hastalıkları oğlum boğuluyo

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

sunseet

ARDA
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2008
1.010
1
116
Tekirdağ
selam kızlar 35 günlük bebeğim var ve emerken sürekli boğuluyo hızlı hızlı çekiyo yoruluncada ağzında duruyo birden boğuluyo nefesini çeviremiyo gözleri kayıyo çok korkuyorum dik tutuyorum sırtına vuruyorum bi süre sonra atlatıyoruz ama korkuyorum bazen öksürüğü çok fazla sürüyo mosmor oluyo onun içinde zararlı oksijensiz kalıyo napmam gerekir acabA sağıpta mı versem benim gibi bu sorunu yaşayan var mı

oyyyy o dert bızde de vardı ne cektık halende ara ara devam edıyor her emzırmede dua edıyorudum nolur bogazında kalmasın dıye :)))
basını yuksek tut canım oyle oyle alısacak hıc korkma
kolunun altına yastık koy bası yuksekde kalsın sakın memeden vermemezlık etme yutkunamıyor dıye

bide tamamen sirt ustu tutmabebegini hafif yan emzir,daha rahat olur onun icin.....

canım benim kızıda emmekyi zaten istemezdi emerkende of of çekerdi birden tıkanırdı her emzirmede ememyi en sonunda bıraktı odertte bittiydi ama suyu içerkende çok yapıyordu...büyüdükçe anca geçiyor...

arkadaşim geçmiş olsun.çok zor olmalı.kızım da boğuluyordu ama sadece burunu tıkalı oldu zamanlar.burun damlası kullanıyormusun? birde bizimki kusardı ağzından da burnundan da. o da gaz yuzundenmiş.sende dene birşeyler ne bileyim,burunu mu tıkalı veya gazı mı var.olmadı doktora danış.bu durumlarda illa bebeğin bir sorunu var.

çok sağolun kızlar dikkat ediyorum dik tutmaya bakıyorum hızlı hızlı çekiyo tıkanıcak çeliyorum zorla memeyi ama anlamadanda olabiliyo

canım emzrımeyı kesınlıkle bırakma
bızımkı 5 aylık olacak hala aynı seyı yapıyor
yavas yavas ogrenecekler sadece cok dıkkatlı olmak gerekıyor

cnm emerken eğer bi süre yutkunmadığını hissedersen göğsünün kenarından bastır bebeğin emmeyi bıraksın.birden ağzına süt gelince yutamayabilir.bende senin gibi çok korkuyodum.inana illa yanımda annem olsun isterdim:):)her emzirmede dua ederdim.ama bi süre sonra bebeğinde sen de alışırsın buna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…