• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlum bana yaklaşmıyor :((

cucu86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2009
148
13
118
38
Kızlar bebişim 9 aylık ve benden çok uzakta çok üzülüyorum gündüzleri dükkanım olduğu için gitmek zorunda kalıyorum babaanesi bakıyor akşam geldiğinde de bende çok huysuzlanıyor gelmek istemiyor babaanesine gidiyor onda güzel güzel duruyor göğsüne yaslanıyor çıtını çıkartmıyor ben göğsüme yasladığımda hemen mırıldanıyor istemiyor onda çabuk uyuyor ben de zor uyuyor sinirlense onda sakinleşiyor çok üzülüyorum çok :5::5: ne yapacağımı bilemiyorum bir bu hafta emzik emmeye başladı ağzına emziği hiç almayan bebek bir haftadır emziği çıkarmıyor sütten beş aylıkken kesmiştim şimdi kendime çok kızıyorum geri emzirmeye başlasam mı acaba diyorum :50: of ya ne yapıcam ben bi fikri olan var mı

sütten 5 aylık kesti diyorsunuz anlamadım orayı..
bebeğiniz mi bıraktı memeyi sütünüz varken siz mi kestiniz..

sütten 5 aylık kesti diyorsunuz anlamadım orayı..
bebeğiniz mi bıraktı memeyi sütünüz varken siz mi kestiniz..

ya canım sadece geceleri emziriyordum bir müddet sonra aldığım kilolar çok psikolojimi bozdu ve hap kullanmak istedim çocuğa zarar verir diye de yavaş yavaş sütten kesmiştim şimdi çok üzgünüm çok pişmanım nasıl böyle bir bilinçsizlik yaptım diye kendime çok kızıyorum :5:

yani ne diyeceğimi bilemiyorum..
kusura bakmayın ama inanılmaz kızdım..
zayıflama ilacı kullanıcam diye 5 aylık bebeyi sütünden ediyorsunuz sonra bana yaklaşmıyor diye teselli bekliyorsunuz..
yorum yapamıycam çok kötü oldum.

zayıflama ilacı kullanıcam diye 5 aylık bebeyi sütünden ediyorsunuz sonra bana yaklaşmıyor diye teselli bekliyorsunuz..

çok haklısınız ne deseniz kendimi savunmak amacında değilim asla ama artık psikolojim beni çok zorluyordu çok bozulmuştu sinir stres hepsi artmıştı depresyona girmiştim teselli beklemiyorum ne yapabilirim yapabileceğim bir şey var mı diye çözüm arıyorum sonuçta herkes hata yapar ben hatamın telafisini arıyorum geri emzirmeye başlasam sütüm gelir mi diye merak ediyorum tabi emerse ama bir haftadır emzik kullanması beni heveslendirdi tekrar denemeyi düşünüyorum ve fikir almak istedim.

Katılıyorum.Şimdi kendi yaptığınızın cezasını çekiyorsunuz.Emzirmek bir bebekle annenin yakınlaşmasının doruğudur.Ama siz bunu kesmişsiniz.Hem de bilinçli olarak.Çocukların mutlaka bağlandığı tek bir kişi vardır.O da babaannesini seçmiş.Artık size dönmesi çok zor sadece aklı erdiğinde olabilir.

Son düzenleme:
çok haklısınız ne deseniz kendimi savunmak amacında değilim asla ama artık psikolojim beni çok zorluyordu çok bozulmuştu sinir stres hepsi artmıştı depresyona girmiştim teselli beklemiyorum ne yapabilirim yapabileceğim bir şey var mı diye çözüm arıyorum sonuçta herkes hata yapar ben hatamın telafisini arıyorum geri emzirmeye başlasam sütüm gelir mi diye merak ediyorum tabi emerse ama bir haftadır emzik kullanması beni heveslendirdi tekrar denemeyi düşünüyorum ve fikir almak istedim.

sütünüz gelir yüksek ihtimal..
amabence bi pedegoğa danışın nasıl başlamalısınız diye..
süt gelmese dahi bebeğinizin zaten 2 yaşına kadar bastıramıyacağı bi emme refleksi varki ben bunun doyurulmasının sütten bile faydalı olduğunu düşünüyorum..
emzirirken kokunuzu alması gözlerinize bakması saçını okşamanız..
bunlar yeterli çok süt gelmesede olur..
emzik kullanacağına sizin göğsünüzü kullansın.

sütünüz gelir yüksek ihtimal..
amabence bi pedegoğa danışın nasıl başlamalısınız diye..
süt gelmese dahi bebeğinizin zaten 2 yaşına kadar bastıramıyacağı bi emme refleksi varki ben bunun doyurulmasının sütten bile faydalı olduğunu düşünüyorum..
emzirirken kokunuzu alması gözlerinize bakması saçını okşamanız..
bunlar yeterli çok süt gelmesede olur..
emzik kullanacağına sizin göğsünüzü kullansın.

evet... artık uykusunda okşamaya sevmeye başladım kendimi o kadar kötü hissediyorum ki acımasız bencil kendini düşünen bir anne olarak görüyorum ve çok korkmaya başladım ya çocuğumla artık hiç iletişim kuramazsam diye.

eleştirileriniz için de teşekkür ederim içinde bulunduğum durumu daha iyi görmeme yardımcı oldu.

siz korktukça oğlunuza yansır..
daha yolun çok başındasınız..
herşeye yeniden başlayabilir onun için dünyanın en süper annesi siz olabilirsiniz..
iş ki yaptığınız hatanın farkına varmak..
göğsünüzü açıp yatırın bol bol..

benim oğlum 26 aylık geceleri emiyor ve hala gündüz anne memeyi aç cici yapıcam diyor öpüyor kokluyor..
demem o ki önünüzde daha uzun bi yol var.
dikkatli olun yeter..

siz korktukça oğlunuza yansır..
daha yolun çok başındasınız..
herşeye yeniden başlayabilir onun için dünyanın en süper annesi siz olabilirsiniz..
iş ki yaptığınız hatanın farkına varmak..
göğsünüzü açıp yatırın bol bol..

benim oğlum 26 aylık geceleri emiyor ve hala gündüz anne memeyi aç cici yapıcam diyor öpüyor kokluyor..
demem o ki önünüzde daha uzun bi yol var.
dikkatli olun yeter..

peki nasıl başlamalıyım az önce uykusunda vermek istedim ama istemedi geri yatırdım sanırım siz psikologsunuz profilinizde öyle yazıyor yardımcı olabilir misiniz ? mememi almadı ama emziği aldı ne yapmam lazım lütfen yardım edin ?

evet pskiloğum ama benim uzmanlığıma girmiyor malesef bi pedegoğa danışsanız daha iyi olur..
siz ısrarla her gece göğsünüzü açıp üzerine yada yanına yatırın koklaya koklaya uyusun..

evet pskiloğum ama benim uzmanlığıma girmiyor malesef bi pedegoğa danışsanız daha iyi olur..
siz ısrarla her gece göğsünüzü açıp üzerine yada yanına yatırın koklaya koklaya uyusun..

peki çok teşekkür ederim inanın ki yardımcı oldunuz. Sağ olun

Kızlar bebişim 9 aylık ve benden çok uzakta çok üzülüyorum gündüzleri dükkanım olduğu için gitmek zorunda kalıyorum babaanesi bakıyor akşam geldiğinde de bende çok huysuzlanıyor gelmek istemiyor babaanesine gidiyor onda güzel güzel duruyor göğsüne yaslanıyor çıtını çıkartmıyor ben göğsüme yasladığımda hemen mırıldanıyor istemiyor onda çabuk uyuyor ben de zor uyuyor sinirlense onda sakinleşiyor çok üzülüyorum çok :5::5: ne yapacağımı bilemiyorum bir bu hafta emzik emmeye başladı ağzına emziği hiç almayan bebek bir haftadır emziği çıkarmıyor sütten beş aylıkken kesmiştim şimdi kendime çok kızıyorum geri emzirmeye başlasam mı acaba diyorum :50: of ya ne yapıcam ben bi fikri olan var mı
bence işine bir süre ara versen çok iyi olur. çok üzüldüm gerçekten bu duruma. seni çok iyi anlıyorum. ama ilerde çocuğunla aranda uçurumlar olsun istemiyorsan şimdiden onun sevgisini kazanmalısın ilerde çok geç olabilir canım. allah yardımcın olsun

Back