- 29 Aralık 2008
- 1.537
- 6
28 aylık bi oğlum var. tuvalet eğitimi için haziran ayında 3 gün uğraştımm ama kakasını lazımlığa yaparken çişini hiç yapmadı. 3. günün akşamı ateşlendi.ve ben hazır olmadığını düşünerek bıraktım.zaten tatile filan çıktık derken zaman geçti. pazar günü çok kararlı bir şekilde altını açtım. lazımlığını göz önüne bir yere koydum ve ona güzel bi şekilde artık bezi olmadığını anlattım. 1 gün 3 kez altına kaçırdı ama çoğunlukla lazımlığına yaptı. hatta biz söylemeden üstünü çıkarıp kendi kendine yapıp bize çağırdı. 2. gün sabahtan akşama kadar hiç kaçırmadı. gündüz uykularından kuru kalktı.(geceleri bezledim). 3.gün yine kakasını lazımlığa yaptı ama tamamen bitirene kadar 5-6 kez gitti geldi. çişinide birçok kez lazımlığa yapmasına rağmen birçok kez de altına kaçırdı. gündüz uykusunda yatağını ıslattı. veee akşam yine ateşlendi. tekrar bezini takmak zorunda kaldık çünki neredeyse 10 dk. bir altına kaçırmaya başladı. farkediyor ama tutamıyor. "anneee" diyor ve yapıyor. bu saattede ateşli ve uyuyamıyor. offf çok canım sıkkın yaaa. he böyle mi olacak? sizlerdede oldumu inş. olmamıştır ama yaşayan varsa paylaşsın lütfen. sanırım üşüyor yaaaa.. ne güzel yaz sıcağı alışır kurtulur dedi. ayrıca taşınacağız herşey temizlenecek yıkanacak işesede dert etmem dedim. ama yine bezi taktık. en önemliside hazır olduğu halde tekrar başa dönmek (