Bebek Beslenmesi oğlum aşırı su içiyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ezelonur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2011
151
3
kızlar oğlumun 1 gunden cok fazla su teketıyor asırı ıcıyor ben hiç bukadar su ıcen cocuk görmedim bu kadar su içmesi dogru mu vermemeye calısıyorumama aglıyorum bı sakıncası var mı acaba???

Aşırı su tüketmesinde bir sakınca olacağını sanmıyorum.Aksine bence su tüketmek sağlık açısından çok yararlı.Ama isterseniz emin olmak açısından dr unu arayıp bir danışın....

su sutekmesi cok guzel bılıyorum fakat aşırı ıcıyo esim bıyerde dınlemıs cok su verme dedı benımde aklıma takıldı

su içmesi iyidir hatta çok iyidir altında yatan bi sebebi yoksa tabi geçenlerde oyun parkında bi bayanla tanıstım 4 yasındaki oglu şeker hastası olmus nasıl anladınız dedim çok asırı su içiyodu ve dudakları kuruyodu doktora götürdük dedi inşallah öyle bişey degildir her su içen öle olacakda degil yigenimde çok su içiyo ama masallahı var siz dudak kurulugu oluyomu onu kontrole alın iyi akşamlar

valla aynı detten bende muzdaribim.yaklaşık 15-20gündür aşırı derecede su içiyo.ben çok dikkat ediyodum su içsin hep diye.ondanmı alışkanlık oldu bilmiyorum ama.aşırı derecede içmeye başladı.doktor daha iyi içsin dedi ama bilmiyorum yinede .kendi özel doktoruna gittiğindede sorucam.tam sayım kan tahlili yaptırmıştık gecenlerde grip oldugu için ama herşeyi normaldi..yinede acaba bişeymi var yoksa bendenmi alıştı diye sormadan edemiyorum kendime.bakalım doktoru ne diycek..bi arkadaş şekerden bahsetmiş eşimin ailesi hep şeker hastası insülün değilde ilaç alıyolar ondan korkuyorum zaten ama tahlillerinde şeker yüksekliği falan yok allaha şükür..inşallah sadece benden gecen bi alışkanlıktır...

ayy korktum sımdı benım aılemdede seker hastalıgı var ınsallah oglumda yoktur yarın en ııyısı goturmek doktora

bencede bi doktora götür . gereğinden fazla su içen çocuklarda bazen şeker çıkıyor. allah korusun inşallah yoktur öle bişe. ama erkenden götür dr'a .
ama benm kız kardeşimde çok su içerdi. ama Allaha şükür bişe çıkmadı..

sagolsun goktugsaba arkadasım soyledıde yoksa sorun olur dıye hıc dusunmuyodum yarın ılk ışın doktora gıtmek olucak

günde kaç litre içiyor ölçtünüz mü? bende çok içtiğimi sanıyordum ama ölçünce 2lt yi bulmadığımı gördüm belki normal sınırlardadırda size fazla geliyordur. çocuk kaç yaşında bilmiyorum ama 5 yaşındaki çocuğum için doktorun söylediği günde ortalama 1,5 litre su içmesi gerektiği, bugün 1 lt yarın 2 lt içer buda ortalamada 1,5 litre eder ama spor yaptığı,çok oynadığı, çok terlediği günler çok su kaybeder ozaman fazladan 1 lt daha içirmeye çalış ona göre ölç dikkat et demişti. istiyorsa içsin vermemezlik yapmayın kısıtlamanın bir faydası olmaz ama fazla su içmesi şeker belirtisi bunu mutlaka doktora danışın.

kesinlikle bir çocuk doktoruna danışın. bazı hastalıklarda böyle bir durum görülebiliyor.atlanmaması gereken bir konu...inşallah sadece suyu çok sevdiği için çok içiyordur ama yine de bir danışın derim...

kızlar benım oğlum 3 litreye yakın gunde içiyor hatta bana bez dayanmıyor ben 48 lik bez alıyorum primanın 5 gunde bitiyor dusunun içiyor alttan cişini yapıyor ama ben dr sordum içsin bi sakıncası yok dedi

çocuğun su içmesinde hiçbir sakınca yok,

hatta bir arkadaşımızın çocuğu hiçbirşey yemezdi, doktor doktor gezdiler, her gidilen doktor önce su içiyor mu diye sormuştu.

su içiyorsa bırakın yemesin demişti.

benim oğlum 6 yaşında ve çok su içiyor bir sakıncası oldugunu düşünmüyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…