Çocuk Hastalıkları oğlum ameliyat olacak galiba:((

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

inciboncuk

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2007
923
16
298
44
İstanbul
Arkadaşlar herkese selam uzun süredir foruma bakamadım oğlum pazartesiden beri hasta üst solunum yolu enfeksiyonu olmuş bayram için ankaraya annemin yanına gelmiştik kuzenim gata da dr pazar ateşlenince pazartesi gataya götürdüm çocuk doktoru muayene etti önemli değil üsye dedi parasetamole devam edin antibiyotiğe gerek yok dedi bu arada bu çocukta fıtık var dedi ben şok oldum çünkü bayram öncesi kendi doktoruna kan tahlili vs ve kontrol için götürmüştük kuzenim hemen çocuk cerrahına gösterdi o da hayır bu fıtık değil kord kist dedi bu da fıtığın bir çeşidiymiş doğuştan oluyormuş ama bu güne kadar farkedilmemiş çocuk doktoru farketmemiş olabilir bi de hastaya öksürünce ortaya çıkmış olabilir dedi içim rahat etmedi başka cerraha gösterdik o da kord kist dedi ultrason çektirdik gerçekten de kord kist çıktı şimdi pazartesi günü profesörden randevu aldık bakalım o ne diyecek büyük ihtimalle ameliyat dediler 20 dk sürüyormuş narkoz almışken sünnet de olacak bu arada enfeksiyon geçmeden ameliyat olamıyor enfeksiyon için de tekrar doktora götürdüm viral dedi ve antibiyotik verdi bir sürü ilaç içip bütün gün uyuyo yavrum iştahı da sıfır sadece biberon maması yiyor çok dikkatli olun salgın varmış çok uzun oldu hepinizi öpüyorum oğluma dua edin allah hepimizin bebeklerini korusun

canım ya çok çok geçmiş olsun
evet bayadır yoktun, ben de nerelerde bu inci diye düşünüyordum
inşallah kolaylıkla atlatırsınız ameliyatı
sünnet de iyi olmuş çıksın aradan o da

Ah yavrum benim, kıyamam ona ben, yerim minik poposunu.

Annelik işte, endişe ediyorsunuz, ama sağlığına kavuşsunda gerisi önemli değil. Narkoz almışken sünnet ettirmenizde olabilir aslında.a.s
Benim oğlumda 20 gün önce geniz eti ameliyatı oldu. İyi geçti çok şükür. Ama mümkünse ameliyat öncesi narkozu sizin kucağınızda versinler. Çünkü çok korkuyor yavrucaklar. Benim oğlumu hemşire kucağımdan aldı götürdü 20 dk ağlamış öyle bebeğim ameliyat öncesi narkoz verilmeden. Sonradan öğrendim ben bunu. Yavrum o kadar korkmuşki.Ben hemen ameliyata aldılar biliyordum meğer bekletmişler bebemi orada.

çok geçmiş olsun
her şerde bir hayır vardır derler
hasta olmasaydı belkide bilen biri tarafından muayene edilmeyecek çok uzun bir süre bu rahatsızlığı farkedilmeyecekti

hem sünnette olmuş olacak bahaneyle ondanda kurtulacaksınız
umarım en kısa sürede iyileşir demir

Çok geçmişolsun.En kısa zamanda ufacıkta olsa bu sıkıntınızdan kurtulmanızı dilerim.Bizi habersiz bırakma.

çok geçmiş olsun... kısa sürede atlatırsınız inşallah..
bizimde kasık fıtığı çıktı sanırım benim oğluşumda ameliyat olacak gecikmeden...
Allah bebişlerimize acil şifalar versin...

Çok geçmiş olsun. Çoookk üzüldüm. Uyumasına o kadar üzülme çünkü biz büyükler bile ÜSYE'yi istediğimiz kadar antibiyotik alalım bol c vitamini ve dinlenme ile atlatmıyormuyuz??. Uyusunda dinlensin kuzucuk. Fıtığa gelince endişelenmekte yerlerden göklere kadar haklısın. Benim birçok arkadaşımın bebekleri daha kırkları çıkmadan oldular. Hemde prematürelerdi. Bunları yazıyorum sakın Demir'in durumunu hafife aldığımı sanma. Biraz moral olsun diye yazdım. Yazık onlar ameliyattan sonra ana kucağına değil küveze girdiler tekrar. Biliyorsun ana kucağı bilimsel olarakta ıspatlanan anne sütünden sonra en iyi ağrı kesici. Demir bebeciği alacaksın kucağına ve tüm sıkıntı stresiniz bitecek. Ama lütfen kaygını belli etme bebekler herşeyi anlıyor. Sen üzülüyorsun diye tedirgin olur, iştahı kaçar.Hem bir öneri fıtık ameliyatı olacak diye düşünmede sünnet olacak oğlum de..Koca delikanlı olacak annesi. Allah damatlığını da göstersin. Ayy çok konuştum. Tekrar geçmiş olsun. Bizi haberdar et. Sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…