Çocuk Hastalıkları Oğlum 8 aylık oldu dönme ve emekleme hareketleri yapamıyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

KILKAY

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2009
7
0
86
44
Herkese slm

oğlum 8 aylık oldu dönme ve emekleme hareketleri yapamıyor tek başına desteksız oturuyor bebekler hangı aydan sonra dönmeye ve emekleme başlıyor

canım bir dr.danıştın mı...her bebek emeklemez yalnız bunu takma kafana ...

Son düzenleme:
her bebek ayridir. bence kimseyle kiyaslamayin bebeginizi. 4 ayliktan sonra dönebilir ve 6 aylikdan sonra da emekleyebilir. eger gelisiminde eksiklik hissederseniz bence doktorunuza danisin. kilolu bir bebekse belki ondan rahat hareket edemiyordur

emekleme için erken ama dönmeyi yapabilmesi gerekir diye biliyorum.benim kızımda 7.5 aylık emeklemiyor ama dönüyor.desteksiz tam oturamıyor bazen devriliyor.
bi dr a göstermende fayda var bence.

walla benim arkadaşımın oğlu 1 yaşını geçmişti hala dönemiyordu
kiloluydu biraz, bir de hiç yere yatırıp bırakmadıkları için dönmeyi falan öğrenemedi
yürümeyi falan öğrendi sonra, birşeyi yoktur merak etme

Benım bebeĞımde 7 nısanda 8 aylık olacak. 12 kılo falan kılolu bıraz yere yatırdıĞımda dÖnÜyor fakat hıÇ emekleme hareketınıde bulunmuyo popoyu kaldıramıyo:))bızımkı oturmak yatmak ıstemıyo dırenıyo ayakta durmak ıÇın adım atıyoruz yÜrÜyecek galıba emeklemeden:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…