• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oğlum 6aylık emeklemeye basladı erken değil mi dhaa?

gamren

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2008
122
6
116
Denizli
yaav ben bu oglanın biliyodum karnımdaken ne olacagını .dehset hareketliydi 10 dk uyutmuyodu.başıma gelcegını bılıodum ben. o kadar hareketli ki.tut kollarından tum evi yürüyo koca koca adım ata ata:emir_bebek:şimdide emeklemeye basladı.1 sa uyuyo uyumuyo gunduzleri.zaten az kılo alıyo bu harekete.şimdide kafalama her yere giriyo ya kafasını carpıyo ya burnunusenağlamasenağlama çok şeker amma korkuyorum hıperaktıf falan olacak die.inşallah olmaz.dogum yapmadan once bı toplulukta karsılaştım hıperaktıf bı cocukla kınamadım da ama içimden gecırmışmıyım acaba.hep o aklıma geliyoo.napıcam ben bu oglanlaaaa.var mı hareketi bol olan bebişleriniz...

maşallah oğluna canım benm kızım 5 aylık emekleme çabası var ama tam olarak beceremiyo tabi..
ama benim bildiğim 6 7 aylıken başlarlar emeklemeye bence hiperaktif falan değildir diğer hareketleri nasıl evde neler yapıyo...
mesela benişm cadı 5dk yanlız duramıyo sürekli kucağımda oyunlar oynuyoruz yuvarlanıyoruz beraber yerlerde tabi ben nefes nefese o kahkaha içinde :)
seninki nasıl uslumu?

Bence normal başlaması Benim bebeğim 5 ay 3 günlük bugün itibariyle acayip yuvarlanıyor. Bıraktığım yerde bulamıyorum hiç.. Minder yaptırdım yerde yatırıyorum gündüzleri hiç yüksek yerlere koymuyorum. Ayakta durmayı çok seviyor.1 ay sonra benimkide başlar sanırım

benm oğlum 4 aylıkken ilk öncee ayaklarını toplarr sonra ellerini uzatır ölee tırtıl gibi giderdii.. çok komikti yaa :))
erken diil merak etme..

erken deildir canım benim oglum emeklemiyo ama 5 aylık koltuga tutunarak sıralıyo ellerinden tutunca yurume cabası gosteriyor yuz ustu durmayı sevmediği için emeklemicek sanırım ama 2 aya kalmaz yuru sanırım teyzemin kızı da 6.5 aylıkken yurumustu benimkide ona cekicek sanrım cok hareketli cook

maşallah oğluna canım benm kızım 5 aylık emekleme çabası var ama tam olarak beceremiyo tabi..
ama benim bildiğim 6 7 aylıken başlarlar emeklemeye bence hiperaktif falan değildir diğer hareketleri nasıl evde neler yapıyo...
mesela benişm cadı 5dk yanlız duramıyo sürekli kucağımda oyunlar oynuyoruz yuvarlanıyoruz beraber yerlerde tabi ben nefes nefese o kahkaha içinde :)
seninki nasıl uslumu?

ıyı madem yavv.korktum valla.5 aylıkken deli gibi dönuyodu.bu ayda dızlerının ustunde ılerlıyo ama ıksını bır atıyo kafalama çakılıyo cogu zman.cok yoruyo gercekten yaa.ama bugunlerde pek hoplatıp zıplatamıyom.zaten öksürüp duruyo ve ardından kusuyo.barı ıctıgı az ıcınde kalsın kusmasın dıe oyle pek sarsamıyoruz:)çok bıcırıklar çokkk

bebekten bebege degisir canim.her bebek 7-8 aylikken emekleyecek diye birsey yok benim kizim 7.ayina girdi daha emeklemiyor.

Benim kızım da 4,5 aylık emekleme çalışmalarına başladı, Yüz üstü dönüp dizlerini karnına doğru çekip ileriye doğru attırıyor kendini her halde 1 ay sonra emekler. Oğlum tam 6 aylıkken emeklemişti, yeğenimde emeklemeden direk yürümüştü. Her çocuğun kendine özgü gelişimi var hiç endişelenmeye gerek yok.

canım benim kızım hiç emeklemedi yere yatırıyorudum göne döne gidiyordu idtediği yere emeklemeden yürüdü 9 aylıkkken

yaav ben bu oglanın biliyodum karnımdaken ne olacagını .dehset hareketliydi 10 dk uyutmuyodu.başıma gelcegını bılıodum ben. o kadar hareketli ki.tut kollarından tum evi yürüyo koca koca adım ata ata:emir_bebek:şimdide emeklemeye basladı.1 sa uyuyo uyumuyo gunduzleri.zaten az kılo alıyo bu harekete.şimdide kafalama her yere giriyo ya kafasını carpıyo ya burnunusenağlamasenağlama çok şeker amma korkuyorum hıperaktıf falan olacak die.inşallah olmaz.dogum yapmadan once bı toplulukta karsılaştım hıperaktıf bı cocukla kınamadım da ama içimden gecırmışmıyım acaba.hep o aklıma geliyoo.napıcam ben bu oglanlaaaa.var mı hareketi bol olan bebişleriniz...

maşaallah canım Allah bağışlasın Allah nazarlardan saklasın evladını..bence erken değil ama her bebekde 6. ayda emeklicek diye birşey yok..ne güzel iştte erkenden yürücek oğluşun..bide erkek çocukları daha hareketli ve yaramaz oluyorlar heralde?bizim kız henüz 4,5 aylık ama 3. ayında başlamıştı dönmelere geri geri gitmelere..daha emekleme emaresi yok bakalım henüz erken gibi...selametle kalın canım bebişinle :nazar:

bnm büyük kızımda hiç emeklemeden otururu şekilde poposunun üstünde zıplayarak heryere gidiyodu ve görenler hayret ediyordu. bu durumda her bebeğin gelişimi aynı olcak diye bişi yok:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back