oğlum 4 aylık oldu ama hala 90 cc mamayı bitiremiyor.destek

nihall27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2011
2
0
36
Aydın
oğlum deniz 35hafatalık doğdu.şu an 4.ayın içinde fakat hala 90cc mamayı ya da anne sütünü bitiremiyor.kilosu6900 fakat doğduğundan beri ölçü değişmedi.bu arada hipp 4. ay iyi geceler kullanan var mı ben sipariş verdim deneyeceğim.umarım sakıncası yoktur.denemediğimiz mama kalmadı sma,milumil,conformil,aptamil,bebelac.....sonuç aynı 90cc den yukarı çıkamıyorayrıca memede 5 dakikadan fazla kalmıyor.son bir soru arkadaşlar diş çıkarıyor olabilir mi?salyaları akıyor ve alt damakta iki tane beyaz pıtırcık görüyorum ama huzursuz değil bebişim:) önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

canım her çocuk bir olmaz belki mama sevmiyordur kilosu da oldukça yerinde bence
eğer gelişimi güzelse yemesini fazla kafana takma derim ben
diş konusuna gelince de benim iki çocuğum da 2,5 aylıkken başladı salayları
ama oğlum 6,5 aylıkken kızım da 9,5 aylıkken ilk dişini çıkardı
her çocuk diş çıkarırken huysuz olmaz tatlım
oğlumda hiç anlamadım nasıl çıkardığını
ama kızım huysuzun önde gideniydi hala da öyle

canım ben de bebeğin kilo alımı iyiyse bir öğünde ne kadar yediğinin önemli olmadığını düşünüyorum. benim bebeğim de 6 aylık 9.5 kilo. hala 5-10 dk arası emer en fazla, bir memeyi bitirip öbürüne geçtiği olmadı daha ama 1 saat sonra da tekrar emmek istiyo. bu düzen beni zorluyo hem gece hem gündüz aynı tempo. dışarı çıkınca falan sorun oluyo ama kilosu iyi olduğu için dert etmedim hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…