oğlum 3 aylık girp oldu doktoru mokotik ve aferın surup verdık fakat netten ve prospektusunu kudugumda agır oldugu yazıyor. önerebileceğiniz seyler varmı nasıl girbi atlatabilirz(
Bizde aynı seyleri yasadık hemde 2 kez.
İlki 35 günlükken oldu.
sadece serum fizyolojik buruna damlattık ve otribebe ile burundaki akıntıyı emerek cektik.
sürekli de odada soguk buhar makinası calıstırdık
burun acık olunca oksuruk de azalıyor ve hızla geciyor.
2. si de yeni iyilesti. 4 ay biterken oldu.
bu kez de doktor aynı seyleri önerdi. sadece ilave olarak oksuruk bronslara inmesin diye günde 3 kez yarım kasık ventolin surup icirdik.
yapacagınız en onemli sey ilactan once burunun acık olması cünkü ilk 6 ay bebekler sadece burundan nefes alıp veriyor.
bu da hayati önem tasıyor haliyle.
deniz suyu gunde 3 kez damlatyorum fakat bugun öksurugu ve burun akıntısı arttı(( ,laçları bugun kullndm otribebe dedğiniz şey ne burun aspiratörumu daha iise onu alayım ne yapacm blmyrm yaa pazrtesıdee iş ebaşlayacam oğlum hala iileşmedi
otribebe cok iyi. bende doktordan ogrendim.
tavsiye ederim. eczanede satılıyor.
anne emerek cekiyor.
bizim 7 gun sürdü hastalık. cok gecmiş olsun. kücük olunca cok zor. burnunu acık tutun, basına sapka takıp üsütmüycek sekilde ara ara soguk buhar makinası calıssın yüzüne dogru.
serum fizyolojik damlatıp sonrada otribebe ile cekerseniz iyi olur rahat eder bebiş.
biz bile hasta olunca burnumuz tıkanınca cok zorlanıyoruz.
anne emerek cekiyor.
bizim 7 gun sürdü hastalık. cok gecmiş olsun. kücük olunca cok zor. burnunu acık tutun, basına sapka takıp üsütmüycek sekilde ara ara soguk buhar makinası calıssın yüzüne dogru.
serum fizyolojik damlatıp sonrada otribebe ile cekerseniz iyi olur rahat eder bebiş.
teşekkür ederm.otribebe bi kaç eczaneye sordum bide bebek magazısnada bulamdm netten sipariş edym olmazsa satan eczane vardr ben kendme yakan olnlarına asordum ama.bide bu otriebebe nin pilli olanı varmış ondada kendi nefesinle çeknmene gerek oluyomu
anne emerek cekiyor.
teşekkür ederm.otribebe bi kaç eczaneye sordum bide bebek magazısnada bulamdm netten sipariş edym olmazsa satan eczane vardr ben kendme yakan olnlarına asordum ama.bide bu otriebebe nin pilli olanı varmış ondada kendi nefesinle çeknmene gerek oluyomu