oğlum 2buçuk aydır hasta ,çok yorgunum

Superisi 2009

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2009
1.784
77
163
37
merhba arkadaşlar oğlum ikibuçuk ay önce ishal oldu .3buçuk yaşında tuvalet eğitimini tamamlamıştık ki birden tutamayıp halılara yapmaya başladı.
derken kusması başladı.ateşi çıktı ve tam iki ay sürdü.3-4gün ara veriyo hastalığına sonra ikihafta yine hasta çok yoruldum artık geceleri nöbetteyim ateşi düşmüyo ,
halılarımı yıkamıştım tekrar yıkadım.artık yetişemiyorum ya bide çok yorgunum o uyurken işlerimi yapıyıorum.yemeklerimi pişiriyorum .
bide alerjisi var alerji ilacı yan etki yapıyo çok huysuz bütün gün ama bütüngün ağlıyo ya
dayanamıyorum artık bi yakınımda yok yardımcı olsun.otururken gözlerimi açamıyorum.başımda bi ağrı
uyurken hep aklım onda uyandığımda başım davulgb hissediyorum.
napıcam böle ya bi dooopingmi diolarbilmiyorum ama bi enerji içeceği falanbiliyosanz lütfensöleyin
buarada ishal kusma basit gb gelebilir ama üstüste 2buçuk ay çekilir gb değil.mahfoldum ben
bittiğimi hissediyorum yürürken ayaklarım sürülüyo sanki yürümeye gücüm yok bu haldeykende laf söz çıkmasın die misafr ağrlıyorum.
misafirliğe gidiyorum ne kadar s.lakça dimi

doktorlar ne diyor?
teşhis nedir?
tedavisi etkili olmuyormu?
ayrıca çocugun hasta kim laf söz etmeye cürret eder?
milleti memnun etmek için uğraşma
zaten ne yapsanda laf eden yine edecek birşeyler bulur
çocuğunla ilgılenmelisın bu hiç normal degil...

doktorlar geçmeyen öksürüğüne alerjisi yüksek diolar ama inanın hem oğlum için hem benm için çok zorluyo
60 olması gereken değerleri 970 çıktı siz düşünün artık...
teşhis alerji için belliama ishali için çölyaktan şüpheleniyolar
özel doktora götrcez randevu alamadık yarın alcaz inş.
laf eden çok eşimin ailesi beni verem ediyo bende kafaya çok takıyorum

bugün daha yeni biaz uyukladım 2saat kadar
bi uyandım oğlum poğacaları azcık didiklemiş ama heryere dökmüş
ateşi 39.7 hemen şurubunu verdim
hep aynı 2buçuk aydır hem aynı çok yorgunum artık evin işini bile yapamıyorum
bi günlük temizlik için yardımcı alsam bilemedim
beceriksizmişim gb geliyo millet 3-4 çocuk büyütüyo ben bi taneyle başedemiyorum

yarın annemle babam bana kalmaya gelmek istiyolar reddedicem çünkü zatn oğlm hasta
onlarda böle zahmetli yemekleri severler nasıl gelmeyin dicem bilmiyorum

Son düzenleme:
kızlar nolur yardım edin çıldırcam artık çok üzülüyorum oğluma bana eşime .
oğlumu 4gün önce başka bi doktora götürdük.genizeti alınmalı kulağında su toplamış amaliyat lazım dedi.
bogaz enfeksiyonu çok olduğu için ateşi düşmüyo,size yazdığım günden beri hergece 39.9ateşi dayanamıyorum ya
ufacık o daha.doktor kortizon içeren iki ilaç verdi diğer ilaçlar geçirmiyo.üzülüyorum nette bakcam şimdi kortizonun zararına
hergece duş aldırıyorum görseniz ateşi için neler neler yapıyorum.ama çok yoruldum artık.şuan ateşi 38.8ve uyuyo
doktor bugün ateşlenmesi normal.bide ateş kötü bişey değil korkma değil.vücud bağışıklık kazanıyo dedi.
türkiyede yanlış biliniyo ateş iyibişey iyiki var yoksa insanlar ölürdü dedi.
bilmiyorum artık kafam çok karışık doğrumu söylüyo .şuan ateşi var inanın pskolojikmen bitkinim uyumamak için takılıyorm nette
ama çok güçsüzüm benm gb varmı aranızda nolur bişeyler deyin hep ağlıyorum 2.5ay oldu dile kolay artık onun ateşi varken uyukluyorum uyanıp ateşini kontrol edemiyorum.
şimdi ateş düşürücü verdim ama düşmüyo ateşi.3saat sonra düşer anca 2saatede hemen bidaha çıkar fitil verince i geliyo ama
çok uzun süredir kullanıyorum.vermiyim dedim bugün

canım dr doğru söylemiş 39 civarı ateş iyi bir şeymiş
bende daha önce duymuştum ateşin 41 derece civarı olması tehlike anlamına geliyor
hatta ateş düşürücü kullanmak hastalığın daha geç sebep olmasına sebep oluyor diye okumuştum
tabii biz dayanamıyoruz çocuğumuzu o şekilde görünce
Allah yardımcın olsun, sana sabır ve kuvvet versin
tez zamanda şifasını bulur inşallah

amin canım ya inşallah düzelir oğluşum.artık ateşli diye telaşlanmicam ozaman çünkü elimden hiçbişey gelmiyo
ne yaparsam yapıyım düşmüyo.önceki ateşlenmeleri gb değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…