Bebek Beslenmesi oğlum 29 aylık memeden kesmek istiyorum yardımlarını bekliyorum

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
senin yine şansın varmış 2.5 yaşında bıraktırabilmişsin.benim kızım 3,5 yaşında daha dün zar zor bıraktı...ama benmki yemekte yiyor emmede emiyor..geçen sene uutsun diye kaynanamla denize gönderdim 1 hafta gelir gelmez direk emmeye atlatı yk artık dedim banamısın dinlemedi yine emdi...dün öğlen artık dayanamadım çünkü o kadar çok süt gelio ki maşaallah anlatamam ağrısı çekilmez oldu bende uçlarına rimelle siyaha boyadım bi baktı ayy dedi ne oldu anne dedi bende artık çürüdü bak çok acıyo dedim. ama emmem dedi bende istiyosan em dedim..yok yok istemiom dedi.. dünden beri istemio ama oda bende hastalandık... o ateşlendi benimse bütün dengem bozuldu etrafımdakiler çok normal 2-3 güne geçer diolar...inşaallah geçer dayanılcak gibi değil kızlar

benim hiç ağrım sızım olmadı ya zaten sütüm iyice azalmıştı arada sırada kucama oturup eh eh diyip gülyor eh olmuş annem sen büyüdün artık bebekler meme emer diyorum.şükür unuttu gitti arkıt istediğim her yiyeceği yiyebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…