• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Oglum 2 yasina girecek ve elimde az kullanilmis bircok ayakkabi ve kiyafetvar.

mysticme

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2010
57
0
96
İzmir
Bunlarin satisini yapmak istiyorum .tumu markali urunlerdir.resim eklemeyi deneyecegim.ilgilenenlere direktbotundan montuna resimlerini maile gonderebilirim.tamami lekesizdir.titiz biranne oldugum icin hepsi gercekten yepyeni ve tertemz!artik koyacak yerim yok o yuzden saklamaktan vazgectim.urunler genelde chicco gap benetton paqpa adidas vs.dir.

ecemceren .!.:
İyi akşamla fotografları banada atarsanız sevinirim ...
Bebeginiz kac aylik bu aksam sadece ayakkabilari cekebildim.mail adresinizi yazarsaniz hemen gonderebilirim.iyi geceler

Ozel mesaj hakkim yok ne yazikki.

Izmirde yasiyorum bu arada

canım hangi şehirde oturuyorsun bana da gönderebilir misin zahmet olmazsa.. aslında buraya eklesen altlarına da fiyat yazsan çok güzel olur.. zehraatakocagoz@gmail.com

Zehra senin bebeginde aralik sonu dogacak.hayirlisiyla sag saglim kucagina almani ve kolay bir dogum olmasini diliorum.ben de 2010 25 aralikda dogum yaptim.efenin herseyini alabilirsin.yazlik kislik zamanlari ayniya:))

Ben izmirde yasiyorum.izmirde olanlara eldende verebilirim.

merhabalar bana da mail atabilirmisiniz özelden göndermiştim mail adresimi. dilerseniz tekrar yollayabilirim. ayrıca egitici köpekciği satmak istiyorsanız talibim, bi fiat verirseniz...

Zehra senin bebeginde aralik sonu dogacak.hayirlisiyla sag saglim kucagina almani ve kolay bir dogum olmasini diliorum.ben de 2010 25 aralikda dogum yaptim.efenin herseyini alabilirsin.yazlik kislik zamanlari ayniya:))

Ben izmirde yasiyorum.izmirde olanlara eldende verebilirim.

bend mail attım ama görebilirmiyim fotografları...

merhabalar bana da mail atabilirmisiniz özelden göndermiştim mail adresimi. dilerseniz tekrar yollayabilirim. ayrıca egitici köpekciği satmak istiyorsanız talibim, bi fiat verirseniz...

pardon mailiniz gelmiş tsk ederim ben farkedememişim. inceleyip mail atarım size

Back