• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sünnet oğlum 14 aylık.sünnet için yardım

dudullupostasi

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2012
5
0
16
İstanbul
arkadaşlar hepinize merhaba.aranıza yeni katıldım.benimde bir oğluşum var.şu an 14 aylık.sünnet ettirmeyi düşünüyoruz.ümraniye erdem hastanesinde çocuk cerrahıyla görüştük,yarım saatte biter dedi ama anne yürği tereddütlerle dolu bu konuda :S benim bir kaç sorum var sizlere.
1- bu yaşta sünnet kolay oluyormu?yarası çabuk kapanırmı? 2-sünnet sonrasında nasıl bir süreç izlemeliyim? 3-istanbul ümraniyedeyim ben.tavsiye edebileceğiniz bir doktor varmı?
teşekkürler

arkadaşlar hepinize merhaba.aranıza yeni katıldım.benimde bir oğluşum var.şu an 14 aylık.sünnet ettirmeyi düşünüyoruz.ümraniye erdem hastanesinde çocuk cerrahıyla görüştük,yarım saatte biter dedi ama anne yürği tereddütlerle dolu bu konuda :S benim bir kaç sorum var sizlere.
1- bu yaşta sünnet kolay oluyormu?yarası çabuk kapanırmı? 2-sünnet sonrasında nasıl bir süreç izlemeliyim? 3-istanbul ümraniyedeyim ben.tavsiye edebileceğiniz bir doktor varmı?
teşekkürler

Canim benim oglumda 13.5 aylikken sunnet olmustu yumurtalik ameliyati olmasi gerekiyordu uyutmusken cikardik sunneti de aradan bezi oldugu icin hersey kolay oldu her bez degistirdigimde ilaclarini surup kapatiyordum bir haftaya varmadan kendnen dustu dikisleri
Bnde istanbul umraniyedeyim ama sana avrupa yakasinda cocuk cerrahi cem karayi tasiye edebilirim cok iyi bir dr

Back