Çocuk Hastalıkları Oğlum 1 yaşında ve üşüttüm...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

SBRNG

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2010
3
0
36
Bursa
Oğlum bir yaşında düzensiz havalardan dolayı sanırım..oğlumu üşüttüm..doktorum bahar hastanesinde ilk doğduğunda serdar yazıcı idi ayrıldı jimere geçti şimdi ordanda ayrılmış sanırım..sonra baharda burçin hanımdı oda 1 hafta önce ayrılmış. oğlum ara ara ateşleniyo carpol ve dolven veriyodum 2 gündür ama geçmedi..sabah 2 kere kusmuş.polikinliğe götürdüler peditus verdiler ama içemiyo, içtiğindede kusuyo...tecrübesi olan yardımcı olabilirmi ne yapmalıyım...

ay sorma canım ya benim oğlumda 11 aylık bizde çok kötüyüz salı günü ateş vardı calpol verdim ertesi gün göğsü balgam atamıyordu doktora götürmeden aferin verdim bende burnu akmaya başladı ama öksürük falan çok kötüydü cuma günü yani dün hastaneye götürdüm her iki kulaktada orta kulak iltihabı geniz akıntısı bugün biraz daha iyi antiibiyotik kllanıyoruz bizimkide ilaçları içmiyo yarısı ağzına yarısı yere ağlaya ağlaya şu havalar bi düzelmedi bi sıcak bi soğuk kışın hasta olmadık yazın hasta olduk valla

daha önce hasta olursa diye şurup yazdırmıştım aferin vermişti doktor..ama ben onu içiremeden kırdım :)).. ya şimdi uyuyomuş..duruma göre bakıcam..kendimde çaışıyorum..kayınvalidem bakıyo..olmadı çıkınca iğne vurdurcam acilden..daha iyi toparlıyo...

geçmiş olsun cnm.doğal yollardan dene istersen bide.
ıhlamur kaynat bal koy içine..iyi gelir..limon vs kullan..
umarım düzelir ..sağlıklı günler diliorumm...

Teşekkür ederim..aslında evet ama..çalışınca karşıdan ahkam kesemiyorum...ne yaparlarsa kafi..doktor diyolar doktor...

arkadaşlar 1 yaşında olmayan çocuğa hastalanınca bal verdiniz mi?

canım dr götürmeni tavsiye ederim benim oğlumda 1yaşında ve üşütmüşüm bende nane limon vs herşeyi denedim baktım olacak gibi deil dr götürdüm antibiyotik verdi hem öyle içmese bile mamasına katıyorum çok şükür 5gün oldu iyileşti hem kusmada kötü yapar bebişi inş. biran önce iyileşir oğluşun:Saruboceq:

egem 1yaşından önce bal verilmiyo diye biliyorum ben yeni vermeye başladım ama sevmiyo benimki sütüne katıyorum öle içiriyorum
kızlar bide öksürüğe pekmez çok iyi geliyo sütüne 1tatlı kaşığı katıyorum her zaman
hem kana yararlı hemde öksürüğea.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…